Profile cover photo
Profile photo
Suri Naz
230 followers -
Allah bless me twice!
Allah bless me twice!

230 followers
About
Suri's posts

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Zz CX cl pool momu in NB I'm no
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

O

Post has attachment
Rezeki dan Dugaan tu kerja Allah. Kau tau?
Assalamualaikum. **I am talking to myself. Jangan nak dicabar orang yang sedang diduga. Allah duga seseorang manusia sebab Allah tahu dia mampu. Walau kadang aku tak mampu. Tapi aku redha jer la. Maksudnya Allah ingat kat aku. Tak lupa. Allah nak jentik sik...

Post has attachment
Melentur buluh biar dari rebungnya.
Assalamualaikum. Abang kita dah lama sekolah dengan Acim. Last time, mama rajin juga layan abang buat kerja sekolah. Tapi lately, mama macam malas. Lama abang ketinggalan. Sehinggalah satu hari wan marah mama cakap mama abaikan abang. Abaikan pelajaran aban...

Post has attachment
Hari ini hari Sabtu...... Mari kita pergi PD!!
Assalamualaikum. **Note : A story as a mother begin.... Lama sungguh tak bersiaran ye anak-anak. Mama asik ponteng tulis blog. Kadang bila flip balik cerita dulu-dulu, kelakar jugak tengok kamu semua membesar. Blog ni pon mama buat untuk kamu, Untuk mama in...
Wait while more posts are being loaded