Profile cover photo
Profile photo
Proteinrig
2 followers -
Forbrugerside med test af proteinpulver og andre kosttilskud.
Forbrugerside med test af proteinpulver og andre kosttilskud.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Har du brug for at tage på, og har svært ved at spise dig igennem bjerge af mad? Så har du sikkert ofte tænkt på, om weight gainer kan hjælpe dig. Og det kan det med allerstørste sandsynlighed. 

Vi giver her vores bud på de bedste weight gainere:
Add a comment...

Post has attachment
Hvilke proteinpulvere giver dig mest protein for pengene? Hvis du vil vide det, så må du pløje dig igennem alle produkterne og have lommeregneren frem. Vi har lavet regnestykket for dig, så du kan bruge din dyrebare tid i træningslokalet i stedet for. Se vores Top 10 over de billige proteinpulvere - altså de proteinpulvere, der giver dig mest protein for pengene.
Add a comment...

Post has attachment
Snup en proteinbar !
Som så meget andet, er også valget af den rigtige proteinbar vigtigt. Forstået på den måde, at den skal opfylde det behov, du har for fx protein, energi osv. Skal du tabe vægt, er det nok ikke en god idé, at spise proteinbarer med et højt indhold af kulhydrater - ja måske skal du i det hele taget springe over. Træner du, så har du sikkert behov for en snack efter træningen, og så er en proteinbar den hurtige vej til både protein og energi. Men hvad får du for pengene? Det har vi set på i Den Store Proteinbar Test - tjek den ud her....

#proteinbar  
Add a comment...

Post has attachment
En del mennesker kan ikke tåle mælkesukker eller laktose, som det også hedder. Til dem findes der heldigvis laktosefri proteinpulver, som du kan læse lidt om:
Add a comment...

Post has attachment
Er proteinkur fup eller fakta? Skimmer du internettet vil du se både for og imod. Det er vigtigt at forstå, at proteiner ikke alene gør forskellen, for vi har naturligvis også brug for både kulhydrater og fedt. Men proteiner har en forunderlig evne. Læs mere i artiklen:

#proteinkur  
Add a comment...

Post has attachment
Skal man vælge færdigblandede proteindrikke eller skal man blande selv? Der er klart en forskel i prisen, men begge har sin berettigelse. Det er nok de færreste, der udelukkende køber de færdigblandede proteindrikke, men som et supplement er de ganske fornuftige. Vi har set på et par stykker, som du kan læse om i artiklen:

#proteindrikke  
Add a comment...

Post has attachment
Så er den hér! Den ultimative proteinpulver guide!
Vi har arbejdet på den et stykke tid, og endelig er den blevet klar og lagt op på web sitet. 
Testen er udført med en forbrugers øjne - altså hvad du kan læse på etiketten (varedeklarationen) eller på forhandlerens hjemmeside. Så hvor højt scorer de enkelte proteinpulvere på de vigtige indgredienser?
Det kan du se i Den Ultimative Proteinpulver Test:

#proteinpulver  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded