Profile cover photo
Profile photo
Nur Asyikin
http://missasyikinn.blogspot.my/
http://missasyikinn.blogspot.my/
About
Nur's interests
View all
Nur's posts

Post has attachment
Tips Kuruskan Badan
Hai semua. Haa sekarang ni ramai kan yang nak impikan badan yang langsing. Atau dalam erti kata lain, kurus la senang huhu Ada juga yang ambil pil kurus dan sebagainya. Tapi Miss A tak pernah cuba pun. Takut rasanya nak makan pil. Okey. Jom baca tips di baw...

Post has attachment
Blue Sky Tag #2 From Eyqin
I want to thanks a lot to sis Eyqin , for tagging me in your blue sky tag. Tapi terlewat sikit post. Sebab busy memanjang. hehe. sorry sis :D RULES - Thank the person who tagged you (dah thanks dah) haha - Answer their 11 questions - Tag 11 people - Give th...

Post has attachment

Post has attachment
Blue Sky Tag #1 from Syazana
  Haaa, dah pukul 1 pagi rupenya. haha takpelah nak buat jugak. sebab esok busy. Sebenarnya dah lama sis syazana tag saya. Tapi tak berkesempatan untuk buat entry Blue Sky Tag. Haa sekarang alhamdulillah dapat post. hehe Okay ni first time cuba nak speaking...

Post has attachment
Let's try this new recipe 💕 selalu buat nasi goreng kampung simple-simple je kan. Haaa jom try yang special sikit. ❤❤

Post has attachment
5 Tanda Bahawa Ana Perlu Ganti Cermin Mata Anda
  abangbrian.com Terasa nak update pasal cermin mata pulek malam ni. huhu Sebab mata ni rasa sakit sangat + pening kepala sampai rasa mual-mual dah. Cuba buka cermin mata, rupanya sebab cermin mata jadi sakit mata dengan pening apa semua ni. Haa tu yang duk...

Post has attachment

Post has attachment
20 Tanda Iman Yang Lemah
Iman yang lemah merupakan penyakit hati. Semua penyakit ada petanda. Sama seperti petanda Iman yang lemah (penyakit hati). Tanda-tanda itu
jelas dan kita dapat mencatatnya sehingga boleh melakukan pengujian
sendiri terhadap kadar keimanan kita. Terdapat 2...

Post has attachment
Berusaha untuk tidak menyakiti hati orang lain.
Photo

Post has attachment
Antara Matrikulasi & Diploma
Sape dapat matrik, angkat tangan cepat. haha Korang mesti dah check kan, nak tahu dapat ke tidak. . Ke ada lagi yang belum check ? hah kalau belum, pergi check k. mana tahu kita dapat tempat belajar sama ke. haha Korang yang dapat tawaran ke matrikulasi tu ...
Wait while more posts are being loaded