Profile cover photo
Profile photo
Patina Dakdenkers
2 followers -
Al ruim 25 jaar op de hoogte van daken.
Al ruim 25 jaar op de hoogte van daken.

2 followers
About
Patina's posts

Post has attachment
Op 22 juni 2017 vindt de Handbike Battle plaats. Om deze battle te laten slagen, is er een speciale training in de Ardennen georganiseerd. Patina helpt graag waar nodig is om deze zware, maar mooie prestatie te leveren.  https://www.patina.nl/nieuws/patina-helpt-hand-bike-team-noord-holland/

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Patina is trotse sponsor van het Sluis- en Haven Informatie Punt (SHIP), die 30 maart 2017 haar deuren heeft geopend in IJmuiden. SHIP geeft onder andere aandacht aan de haven en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie in de regio. Patina wil hier graag aan bijdragen.

Post has attachment
Dinsdag 4 april zijn 10 leerlingen uit groep 7 van De Wilgeroos op bezoek geweest bij Patina voor een Bliksemstage. Een Bliksemstage is een initiatief van JINC en betekent een bedrijfsbezoek van een ochtend. Een paar uur vol leermomenten om te ervaren wat het werk inhoudt.
http://bit.ly/bliksemstage-wilgeroos

Post has attachment
Sinds maart 2017 is Patina ambassadeur van het Friendship Sports Centre. Met deze sponsoring zorgt Patina ervoor dat kinderen met een beperking in het sportcentrum kunnen sporten. 

Post has attachment
GEZOCHT: Commercieel Technisch Dakdenker
Ben jij de commerciële collega die wij zoeken? Als commercieel technisch dakdenker ben je verantwoordelijk voor de juiste gang van zaken en ben je verantwoording verschuldigd aan de commercieel directeur. Interesse? Stuur je motivatie en cv naar personeel@patina.nl
http://bit.ly/commercieel-job

Photo

Post has attachment
Sinds maart 2017 is Patina officieel trotse partner van JINC. Met dit partnerschap willen Patina en JINC  laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor al het talent van de toekomst.

Post has attachment
Een interessant artikel over de BIK Challenge die woningcorporaties en andere vastgoedeigenaren in Noord-Holland diverse consortia uitdaagden de oplossing te presenteren voor een zo energiezuinig mogelijk renovatie van een woningcomplex.

Post has attachment
Patina gelooft in resultaatgericht samenwerken (RGS). Hierin bundelen wij onze kracht en kennis met onze concullega’s en opdrachtgevers in een dakteam om te komen tot een optimaal resultaat. Continu sturend op de beste balans tussen de kwaliteit, kosten en klanttevredenheid.
Dit werkt voor alle dakwerkzaamheden én in de hele keten. 
Photo
Wait while more posts are being loaded