Profile cover photo
Profile photo
Kim Ludvigsen
84 followers
84 followers
About
Posts

Post has attachment
Rejse til Thailand:
Lang ferie i Thailand. Har du sabbatår? Er du blevet pensionist? Eller har du bare en lang ferie, som du vil bruge til en tur rundt i Thailand? Få hjælp til planlægning af en lang ferie rundt til forskellige steder i Thailand. Jeg giver dig gode råd og forslag til steder at besøge og til aktiviteter og udflugtsture.
http://rejse-til-thailand.dk/lang-ferie-i-thailand

Post has attachment
ordforklaring.dk:
Nepotisme findes i mange virksomheder, selvom den moderne form ikke er helt så blodig, som da kejser Nepot i sin tid grundlagde nepotismen. Læs mere om nepotisme ...
http://ordforklaring.dk/nepotisme

Post has attachment
Rejse til Thailand:
Der findes over 40 strande på ferieøen Phuket. Læs mere om de fantastiske og de mindre fantastiske strande. Jeg har opdateret mine tekster og billeder, så de nu afspejler forholdene efter militærkuppet, fx med hensyn til liggestole. Og jeg har desuden tilføjet flere strande.
http://rejse-til-thailand.dk/strande-paa-phuket

Post has attachment
Rejse til Thailand:
Vejret i Thailand er perfekt til at køre på opdagelse på to hjul, og landskabet kan med sine bjerge og snoede veje over bjergene være en hel del mere spændende og udfordrende end flade Danmark. Jeg har skrevet lidt om Mae Hong Son Loop, der er den mest populære rundtur for tohjulede i Thailand.
http://rejse-til-thailand.dk/mae-hong-son-loop

Post has attachment
Rejse til Thailand:
Hvis du går og tror, at det altid er varmt i Thailand, så kan du godt tro om. Faktisk kan tem­pe­ra­tu­ren falde til under fryse­punk­tet - i hvert fald hvis du be­søger Thailands højeste punkt på Doi Inthanon i pro­vinsen Chiang Mai. Læs mere om Doi Inthanon og de ting, der er at se på vejen mod toppen.
http://rejse-til-thailand.dk/doi-inthanon

Post has attachment
Rejse til Thailand:
Før Bangkok var der Ayutthaya. Og før Ayutthaya var der Sukhothai. Læs om Thailands første hovedstad og besøg ruinerne i Sukhothai Historical Park, der ligger ca. 400 km nord for Bangkok. http://rejse-til-thailand.dk/sukhothai

Post has attachment
Rejse til Thailand:
Med sine 92 meters højde er The Big Buddha of Thailand mere end dobbelt så høj som Rundetårn, og en hel del bredere med sine 63 meter. Og så skinner statuen noget mere end Rundetårn. Buddha-statuen er den højeste statue i Thailand, og den 8. højeste statue i verden. Læs mere om statuen, der sidder godt 100 km nord for Bangkok. http://rejse-til-thailand.dk/wat-mueang

Post has attachment
Rejse til Thailand:

Det er egentligt ret sikkert at holde ferie i Thailand, men i sjældne tilfælde kan du komme galt af sted. Du bør undgå at komme i klammeri eller i en ophedet diskussion med en thai. Læs mere om, hvordan du skal håndtere uoverensstemmelser. http://rejse-til-thailand.dk/vaer-en-kujon

Post has attachment
Rejse til Thailand:
Jeg har skrevet lidt om Khao Lak, der er sær­de­les vel­eg­net til en fa­mi­lie­fe­rie el­ler en ro­man­tisk fe­rie for to. Fe­rie­om­rå­det lig­ger cir­ka en ti­mes kør­sel nord for fe­rie­øen Phuket, men her er me­get mere frede­ligt og ro­ligt. Læs mere om Khao Lak, stran­dene og mu­lige ak­ti­vi­teter i området.
http://rejse-til-thailand.dk/khao-lak

Post has attachment
Rejse tl Thailand:
Jeg har skrevet lidt om Similan-øerne i Thai­land, der byder på et af ver­dens bed­ste dyk­ker­ste­der. Her får du rig mulighed for at finde klovnfisken Nemo. Tag på dag­tur fra Khao Lak til øerne, eller over­nat på en af øerne eller på båden. Som bonus kan du slikke sol på nogle af Thai­lands bedste strande.
http://rejse-til-thailand.dk/similan-islands
Wait while more posts are being loaded