Profile cover photo
Profile photo
MAN JADDA WA JADDA FARM
6 followers
6 followers
About
MAN JADDA's posts

Post has attachment
KODIANG...
Assalammualaikum... Alhamdulillah bersyukur dengan nikmatnya.. Nak tanya kodiang kat mana?. Tentu jawapannya di negeri kedah..tapi kali ni Kodiang di Perak...ha..ha...ha.... Ok lah..aku nak bercerita tentang rakan ternak bernama Syed Kodiang..tur dalam FB l...

Post has attachment
HARI KELUARGA DAN OLE-OLE
Assalammualaikum ... Bersyukur kepada Ilahi kerana memberi apa yang aku doakan..Amin. Seminggu sudah tak update blog aku ni kerana kesibukan kerja harian. Walaupun aku tiada coretan tapi aku setia mengikuti coretan kawan-kawan pembiak kambing yang lain..Tah...

Post has attachment
WATSAPP
Assalammualaikum... Bertemu kembali Yoshhh!!!!, Menternak kambing memerlukan connecting antara satu pihak dengan satu pihak yang lain. Tujuannya adalah untuk berkongsi maklumat, membantu menyelesaikan masalah dalam apa jua bidang pekerjaan. Dunia tanpa semp...

Post has attachment
KAMBING GOLEK
Assalammualaikum.. Bertemu kembali. Alhamdulillah bersyukur kehadrat Allah swt yang telah memberikan ku kekuatan bagi meneruskan pekerjaan MAKANAN SUNNAH ni.. MAN JADDA WA JADDA FARM telah menerima tempahan kambing golek sebanyak 3 ekor untuk 2 event pada h...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded