Profile cover photo
Profile photo
by Sam
5 followers -
Food spots | food trips | recipes
Food spots | food trips | recipes

5 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Public
Dr Pieper is een nieuwe frietzaak op de Kinkerstraat in Amsterdam West. En Dr. Pieper is een beetje curieus, maar ook heel erg cool. Je bestelt hier vers gesneden Belgische frieten en (vegan)kroketten.

http://bysam.nl/dr-pieper-amsterdam-friet-patat/

Post has attachment
Public
Hummus bistro d&a opent tweede hummusrestaurant in Amsterdam Oost op de Oostenburgergracht 185. Een nieuwe plek om hoemoes te eten in Amsterdam.

http://bysam.nl/hummus-bistro-da-amsterdam-oost/

Post has attachment
Public
Nieuw Mexicaans restaurant in de Jordaan waar je taco's kunt eten. Mr Haz Tacobar is net geopend op de Egelantiersstraat. Naast verse taco's eten kun je bij Mr. Haz Tacobar ook heel goed cocktails drinken.

http://bysam.nl/mr-haz-tacobar-amsterdam-mexicaan/

Post has attachment
Public
Vegan Junk Food Bar opent een tweede vegan junk food bar aan het Marie Heinekenplein in de Pijp. Vegan burgers, vegan bitterballen, patat van zoete aardappel, maar ook vegan cocos ijs en plantaardige milkshakes.

http://bysam.nl/vegan-junkfood-bar-de-pijp-amsterdam/

Post has attachment
Public
Taiwanese Night Market tijdens Amsterdam Dance Event. Op donderdag 19 oktober wordt CINETOL in de Pijp voor één avond omgetoverd tot een Taiwanees mini festival. Met Taiwanese bao buns, bubble tea en Taiwanese DJ's.

http://bysam.nl/taiwanese-night-market-ade/

Post has attachment
Public
Nieuwe koffiebar in de Hallen Amsterdam. The Maker Cafe is net open in de Hallen in Amsterdam Oud-West.

http://bysam.nl/the-maker-cafe-koffie-amsterdam-hallen/

Post has attachment
Public
Shuka the art of hummus nieuw hummusrestaurant in de Pijp Amsterdam. Op de Govert Flinckstraat in de Pijp opent binnenkort dit hoemoes restaurant waar je terecht kunt voor een sessie hummus eten in Amsterdam.

http://bysam.nl/hummusrestaurant-amsterdam-shuka/

Post has attachment
Public
The Seafood Shop is de nieuwe viswinkel op de Leidsestraat 61 in Amsterdam Centrum van de eigenaren van The Seafood Bar. Deze nieuwe viswinkel opent in november.

http://bysam.nl/seafood-shop-viswinkel-amsterdam-centrum/

Post has attachment
Public
Bao bun galore! De bekende Duck Truck foodtruck heeft een vaste locatie in Lil'Amsterdam, de nieuwe coole creatieve en culturele passage in Amsterdam Centraal. Duck District heet deze nieuwe foodspot waar je een loeigoede duck of beef bun kunt scoren. Oh en waarschijnlijk ook dumplings. Nice!

http://bysam.nl/duck-district-lil-amsterdam-duck-truck/

Post has attachment
Public
SushiSamba, de bekende sushi keten die ook al sushirestaurants in Londen, New York, Las Vegas en Miami heeft een vestiging geopend in Amsterdam. SushiSamba Amsterdam zit op het Max Euweplein (om de hoek van het Leidseplein en naast Holland Casino) en aan het water. Een plek waar sushiliefhebbers blij van worden.

http://bysam.nl/sushisamba-amsterdam/
Wait while more posts are being loaded