Profile

Cover photo
Rinia Shqiptare Ne Greqi
13 followers|53,723 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
PROVA
1
Add a comment...
Have them in circles
13 people
Ελενα Τσανια's profile photo
Ena Ena's profile photo
marjonel micka's profile photo
erald balliu's profile photo
enea mjeshtri's profile photo
Hyrje Saranda's profile photo
florentza fredy's profile photo
SHQIPTARËT NË SPANJË's profile photo
Mimoza Laki's profile photo
People
Have them in circles
13 people
Ελενα Τσανια's profile photo
Ena Ena's profile photo
marjonel micka's profile photo
erald balliu's profile photo
enea mjeshtri's profile photo
Hyrje Saranda's profile photo
florentza fredy's profile photo
SHQIPTARËT NË SPANJË's profile photo
Mimoza Laki's profile photo
Contact Information
Contact info
Email
Story
Tagline
Albanians.gr : Είμαστε η Αλβανική Νεολαία Στην Ελλάδα & είμαστε περήφανοι ! http://www.albanians.gr/
Introduction
Albanians.gr është një portal qe ka si qellim të informojë dhe të argëtojë shqiptarët në Greqi dhe në të njëjtën kohë të krijojë një vend për komunikim midis tyre.

Το Albanians.gr είναι ένα πορταλ που έχει ως σκοπό να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί τους αλβανούς στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να δημιουργήσει έναν χώρο για επικοινωνία μεταξύ τους

Links