Profile cover photo
Profile photo
latifah suleiman
217 followers -
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (id 913411)
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (id 913411)

217 followers
About
Posts

Post has attachment
latifah suleiman commented on a post on Blogger.

Assalamualaikum wbt.

Saya latifah suleiman dari Tanah Merah,Kelantan
(no.hp: 0142982830)

Tujuan saya email tuan, ialah untuk memohon di add masuk ke grup telegram/wassap & FB Umrah DIY tuan.

Niat dihati nak bawak famili menunaikan Umrah secara DIY tahun 2017.

Masih mengumpul info dan maklumat untuk belajar dari yang pakar dan berpengalaman.

Terima Kasih in advance. Hanya Allah yang dapat membalas budi baik tuan.

Jazakumullahukhairan Kathira'

WaAllahu'alam

Wassalam

Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
latifah suleiman commented on a post on Blogger.
Assalamualaikum..
Ziarah balas dari Che'Pah ke teratak puan.

Baby skrg mesti nak masuk 3 bln dan dah pandai berinteraksi dengan ibu ayah serta abangnya..

Seronok dan meriah hari2 kita mendengar suara2 si kecil bermain bersama

Alhamdulillah..Atas Nikmat berkeluarga yang Allah kurniakan

WaAllahu'alam
Add a comment...

Post has attachment
Ini Cerita #sebenar dari tuan punya badan.
.
.
Ramai yang cepat sangat melatah bila viral kesah wanita dibuang Ovari sehingga #Shaklee terpalit dgn isu tersebut.
.
.

#Alhamdulillah Tuan punya badan dah Jernihkan keadaan dan ceritakan #perkaraSebenar.
.
.

#Tahniah puan atas kejujuran dan keberanian puan. Sifat yang sangat terpuji.
.
.
#MOHON tag atau taging rakan taulan tuan puan yang masih menanti updates.

#TerimaKasih


Tags
Rashidah Muhammad Ashri
Zas Suleiman
Rose Kamarulzaman
Sekolah Kebangsaan Ipoh
Dalili Izni Shafie
Rosma Yasmin
Rohaiza Samsuddin
Maahad Muar Terbilang
Photo
Photo
12/05/2015
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
latifah suleiman commented on a post on Blogger.
Ya Allah..membacanya sahaja dah terasa aura2.positif DAO..
insyaAllah..setelah sekian lama..bakal menghadiri IMKK dan mudah2an saya juga berpeluang hadiri RKMJ sebagaimana puan.

salam perkenalan puan
www.latifahsuleiman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
latifah suleiman commented on a post on Blogger.
3311 mmg legend. Butterfly pon..dua2 da pakai..dua2 pun suka.

plg best sbb time singgang dok compose ringstong sendiri..

hehehhehe nice sharing ros. teringat zaman lama2
Add a comment...

Post has attachment
latifah suleiman commented on a post on Blogger.
thanks for rhe info.

last pi jalan2 melaka masa zaman kecik2.

skrg teringin nk bawak anak2 pulak..

nak terjah takut sesat barat..

jadi kena study lah dulu kan..n jumpa entry best ni, Alhamdulillah.


Salam ukhwah,
che'Pah
www.latifahsuleiman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
latifah suleiman commented on a post on Blogger.
Yamg penting kita Usaha jadi IBU YANG TERBAIK. setuju 200% dengan Ros.

Tendem Nursing ni~ suatu kelebihan dan Rezeki yang Allah bagi. Bukan semua mampu tendem nursing.

Orang hat berjaya tendem Nursing kita sokong..kita respect..dan kita salute.

Dan kita nak sangat ibu2 yang tendem nursing ni~ extra prihatin utk penjagaan kesihatan mereka..

Makan makanan2 yang berkhasiat, FRESH dan mengambil suplimen tambahan utk melengkapkan keperluan Nutrisi tubuh badan.

Well done Pn.Ros, atas sharing yang bermamfaat

Add a comment...

Post has attachment
JOM CAKNA: part #37

Untuk Makluman~ rasa #kolagenshaklee ni jika dimakan mentah begitu sahaja~ macam rasa ikan~ ada sedikit masin.

Baunya juga bau ikan TETAPI TIDAKLAH ketara sangat.

Sebab tu Cara intake SCP ni boleh divariasikan.

Pengalaman personal Che'Pah~ yang suka mix and match dengan Minuman kegemaran che'Pah~ memang OKEY sangat2 and still dapat menikmati minuman fav kita tu.

Macam TIPS bedak Shaklee Tu pun~ Che'Pah mix kan SPD dengan ESP~ jadi bila kita sapu di muka~ takda rasa loya mana kerna bau kolagen tu.

Selamat mencuba semua. ☺Whatapps@Call@sms Che'Pah 0142982830

FOR MORE INFO:
#SHAKLEECOLLAGENPOWDER http://latifahsuleiman.blogspot.com/2013/01/my-love-shaklee-collagen-powder.html

#TagsForLikes.COM #TFLers @TagsForLikes #shakleeEffect #pengedarsahShaklee #shakleelovers #sayajualshaklee #pengedarSahShakleeKelantan #pengedarSahShakleeTanahMerah #vitalovers #kolagenshaklee #pengedarSahShakleeSabah #pengedarSahShakleeSarawak #pengedarSahShakleeUtara #ipgm #uiam #uitmdihatiku #politeknik #uitmPuncakAlam #uiamgombak #latifahsuleiman #ShakleeCollagenPowder #PromoKolagen #kolagenMurah
#PromosiShakleeCollagenPowder
#SCP #TagsForLikes.COM #TFLers @TagsForLikes

#PhotoGrid
Photo
Add a comment...

Post has attachment
JOM CAKNA: part #37

Untuk Makluman~ rasa #kolagenshaklee ni jika dimakan mentah begitu sahaja~ macam rasa ikan~ ada sedikit masin.

Baunya juga bau ikan TETAPI TIDAKLAH ketara sangat.

Sebab tu Cara intake SCP ni boleh divariasikan.

Pengalaman personal Che'Pah~ yang suka mix and match dengan Minuman kegemaran che'Pah~ memang OKEY sangat2 and still dapat menikmati minuman fav kita tu.

Macam TIPS bedak Shaklee Tu pun~ Che'Pah mix kan dengan SCP~ jadi bila kita sapu di muka~ takda rasa loya mana kerna bau kolagen tu.

Selamat mencuba semua. ☺Whatapps@Call@sms Che'Pah 0142982830

FOR MORE INFO:
#SHAKLEECOLLAGENPOWDER http://latifahsuleiman.blogspot.com/2013/01/my-love-shaklee-collagen-powder.html

#TagsForLikes.COM #TFLers @TagsForLikes #shakleeEffect #pengedarsahShaklee #shakleelovers #sayajualshaklee #pengedarSahShakleeKelantan #pengedarSahShakleeTanahMerah #vitalovers #kolagenshaklee #pengedarSahShakleeSabah #pengedarSahShakleeSarawak #pengedarSahShakleeUtara #ipgm #uiam #uitmdihatiku #politeknik #uitmPuncakAlam #uiamgombak #latifahsuleiman #ShakleeCollagenPowder #PromoKolagen #kolagenMurah
#PromosiShakleeCollagenPowder
#SCP #TagsForLikes.COM #TFLers @TagsForLikes


#PhotoGrid
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded