Profile

Cover photo
marry flit
18 followers|259,592 views
AboutPostsPhotosVideos
Story
Tagline
cazare apartamente litoral
Introduction
Litoralul pentru toti- este un  program  de cazare apartamente litoral , putand fi achizitionate sejururi de cazare in apartamente si garsoniere la cele mai mici tarife de cazare pe litoralul romanesc..

Programul este lansat de InchirieriVacante.Ro , (liderul de cazare apartamente litoral ) inpreuna cu colaboratorii sai si proprietarii de apartamente si garsoniere care doresc sa participe la acest program) .

In urma unor consultari preliminare cu membri de pe litoral ai InchirieriVacante.Ro, tinand cont de evolutia tarifelor si a puterii de cumparare a turistilor, pentru aceasta editie, se aplica cele mai mici tarife de cazare pe litoral comparativ cu alte forme de cazare traditionale(hotel, motel, pensiuni).
Potrivit InchirieriVacante.Ro, un sejur de sase nopti la un apartament de 2 camere( 4 persoane), va costa de la  30 lei/persoana, iar la un apartament de 3 camere ( 6 persoane),  va costa 25 lei/persoana.
Toate apartamentele au cel putin categoria 2 stele , comparativ cu standardele hoteliere, fiind si apartamente de 4 stele .

Comparativ, la un hotel de 3 stele, un turist va plati 219 lei pentru sase nopti de cazare fara mic dejun, iar la unul de 3 stele, dar cu mic dejun, tariful este 339 lei/persoana. La un hotel de 4 stele, cu mic dejun, sejurul costa 399 lei/persoana.
 InchirieriVacante.Ro va asteapta cu apartamente pe tot litoralul romanesc. Consultati acum oferta noastra de cazare apartamente litoral   , pentru a beneficia de cele mai mici preturi de cazare pe litoral .
Basic Information
Gender
Female

Stream

marry hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.