Profile cover photo
Profile photo
DoubleYou Promotions
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Ben jij die enthousiaste en creatieve accountmanager (m/v) die op korte termijn ons team wil komen versterken? Wij hebben een vacature in ons jonge, dynamische bedrijf en zijn mogelijk op zoek naar jou! Voor meer informatie:
http://doubleyoupromotions.nl/nieuws/vacature/
Add a comment...

Post has attachment
Double You Promotions was aanwezig op de PromZ Live beurs in de AHOY Rotterdam met de met Mytimingcards. Mytimingcards is een slim uitgedacht concept, waarmee je kunt bereiken dat kinderen meer gedoceerd met het beeldscherm om leren gaan en er tijd overblijft voor andere activiteiten, zoals buiten spelen of sporten.
Mytimingcards bestaat uit een set van 24 tijdkaarten, 4 bonuskaarten, 1 uitlegkaart, een timer en het Mytimingcardscontract. Meer weten over dit concept? http://doubleyoupromotions.nl/my-timing-cards/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zaterdag 7 april, de dag van de Korfbal League Finale in de ZiggoDome. Wederom een spectaculair event met een mooie finale wedstrijd, waarin de regerend kampioen TOP/SolarCompleet het moest opnemen tegen Fortuna/DeltaLogistiek.
TOP/SolarCompleet trok aan het langste eind en de ploeg uit Sassenheim van succescoach Jan Niebeek werd voor het derde opeenvolgende jaar kampioen. Voorafgaand aan deze grote finale werd de Junioren Finale wedstrijd gespeeld. Fortuna/ DeltaLogistiek A1 tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen A1. Een echte thriller, die na verlenging werd gewonnen door Fortuna met 23 -22.
Double You Promotions was – als official supplier van het KNKV – prominent aanwezig. En het moet gezegd: We hebben weer genoten van een fantastische top (sport)dag!
Photo
Add a comment...

Zaterdag 7 april, de dag van de Korfbal League Finale in de ZiggoDome.
Wederom een spectaculair event met een mooie finale wedstrijd, waarin de regerend kampioen TOP/SolarCompleet het moest opnemen tegen Fortuna/DeltaLogistiek.
TOP/SolarCompleet trok aan het langste eind en de ploeg uit Sassenheim van succescoach Jan Niebeek werd voor het derde opeenvolgende jaar kampioen.
Voorafgaand aan deze grote finale werd de Junioren Finale wedstrijd gespeeld. Fortuna/ DeltaLogistiek A1 tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen A1. Een echte thriller, die na verlenging werd gewonnen door Fortuna met 23 -22.
Double You Promotions was – als official supplier van het KNKV – prominent aanwezig. En het moet gezegd: We hebben weer genoten van een fantastische top (sport)dag!
Add a comment...

Post has attachment
De PSI Beurs Düsseldorf is weer achter de rug.
De jaarlijkse vakbeurs werd dit jaar gehouden van 9 t/m 11 januari.
We waren er weer bij en hebben wederom de nodige indrukken opgedaan.
Zo waren er items die “slechts” in een nieuw jasje waren gestoken of zijn overgoten met een nieuw sausje, maar ook echt innovatieve producten die volop aandacht trokken. Benieuwd of ben je op zoek naar een promotioneel product? Laat het ons weten! http://doubleyoupromotions.nl/contact/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De PSI Beurs Düsseldorf is weer achter de rug. Deze jaarlijkse vakbeurs werd dit jaar gehouden van 9 t/m 11 januari. We waren er weer bij en hebben wederom de nodige indrukken opgedaan. Zo waren er echt innovatieve producten, als ook items die “slechts” in een nieuw jasje waren gestoken of zijn overgoten met een nieuw sausje. Benieuwd of ben je op zoek naar een passend promotioneel product? Laat het ons weten! http://doubleyoupromotions.nl/contact/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DE KORFBAL LEAGUE IS WEER BEGONNEN, DOUBLE YOU PROMOTIONS WAS ER BIJ!. De openingswedstrijd van het nieuwe seizoen werd gespeeld in Sassenheim door TOP Solar Compleet en Blauw Wit Amsterdam. Een stevig duel met veel strijd en spannend slot en met Top als uiteindelijke winnaar.
Sinds begin dit jaar zijn we bij de korfbalsport betrokken, voornamelijk door onze collega Sander Schattenberg. Hij speelde in het verleden voor Jong Oranje en is nog steeds actief op clubniveau. Hij kent hierdoor veel mensen binnen de korfbalsport en van het een komt het ander. Maart 2017 hebben we ( Double You Promotions en van Veluw ) een sponsorcontract getekend met het KNKV, waarmee we – naast sponsor – Official Supplier zijn geworden voor de promotionele artikelen, de bekers en de medailles. En daar zijn we trots op!
http://doubleyoupromotions.nl/nieuws/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DE KORFBAL LEAGUE WEER BEGONNEN, DOUBLE YOU PROMOTIONS WAS ER BIJ!. De openingswedstrijd van het nieuwe seizoen werd gespeeld in Sassenheim door TOP Solar Compleet en Blauw Wit Amsterdam. Een stevig duel met veel strijd en spannend slot en met Top als uiteindelijke winnaar.

Double You Promotions was er bij. Sinds begin dit jaar zijn we bij de korfbalsport betrokken, voornamelijk door onze collega Sander Schattenberg. Hij speelde in het verleden voor Jong Oranje en is nog steeds actief op clubniveau. Hij kent hierdoor heel veel mensen binnen de korfbalsport en van het een komt het ander.

Maart 2017 hebben we ( Double You Promotions en van Veluw ) een sponsorcontract getekend met het KNKV, waarmee we – naast sponsor – Official Supplier zijn geworden voor de promotionele artikelen, de bekers en de medailles. En daar zijn we trots op!
http://doubleyoupromotions.nl/korfbal-league/
Add a comment...

Post has attachment
If you do it, do it DoubleYou!
Kijk voor meer informatie over relatiegeschenken op: http://doubleyoupromotions.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ons productassortiment is feitelijk onbeperkt en juist dat maakt het vak zo leuk. Uiteraard leveren we ook standaard items, maar hoeveel leuker is het om steeds weer met nieuwe artikelen op de proppen te kunnen komen. Je kunt ze immers ook actief gaan zoeken, of zelfs bedenken, visualiseren en in productie geven. Wij zien dat dan ook als een kernactiviteit. We zijn op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en dus ook voortdurend op zoek naar nieuwe producten en producttoepassingen.
http://doubleyoupromotions.nl/sourcing/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded