Profile cover photo
Profile photo
Nabila Medan
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
About
Nabila's posts

Post has attachment
Pemenang - Comment And Win
Bawal Saree http://syazdanny2329.blogspot.com/ Crumple Glitter Wideshawl http://fanacheksaat.blogspot.com Tahniah! Bagi detail dekat BAHAGIAN KOMEN (Nama/Alamat/No Hp). Nab tak publish detail tu okay. Terima kasih :))

Post has attachment
Freegift - Comment And Win
Assalamualaikum. Hai Dah lama tak bagi freegift kan? Hari ini, 1 September nak bagi freegift untuk dua orang yang bertuah. Cara mudah sangat. Taksampai 2 minit dah siap okay 1. Terserah nak follow ke tak, kalau taknak terlepas update. Boleh follow okay 2. T...

Post has attachment
1WHP, Think Positive
Assalamualaikum Alhamdulillah, phew phew. Tetiba nak cerita pasal 1whp ni, tapi takleh panjang-panjang. Kalau nak tahu kena whatsapp kita. Tau tau. Hikss. Syukur, kerana berani dan berfikiran positif, kini nab dapat pegang duit RM150 sehari. Eh? Hihi. Serio...

Post has attachment
Busy. Bisnes. 1whp Cipta Income 4 Angka
Assalamualaikum huahuahuahauhauahauahauahauahauahauahauahaua! Hmmmm, maaf sangat, memang sangat-sangat malas nak update blog. Serious! Alhamdulillah, sekarang nab ada bisnes, bisnes apa? Jual tshirt je. Nak beli? Visit insta @nabilamedan okays! Harga memang...

Post has attachment
Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb
!Assalamualaikum!

Post has attachment
Pemenang Kategori Random "2nd Giveaway By NabilaMedan"
LIST PARTICIPANTS Kategori Random Please contact sponsor masing-masing untuk tuntutan hadiah ya Tempoh tuntut hadiah sehingga 22Feb 2014 221 - Cash RM20 ( NabilaMedan ) 311 - Cash RM100 ( Ieta Mat Sa'ad ) 52 - Bag ( Emas Putih ) 31 - Shoes ( Nabila Medan ) ...

Post has attachment
Tonton Online Drama Ariana Rose (AKHIR) Episode 28
Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 27

Post has attachment
Pemenang Top Refferal (RM50) 2nd Giveaway By NabilaMedan
Assalamualaikum. Alhamdulillah, syukur sangat. Terima kasih kepada semua yang terlibat dalam 2nd Giveaway By NabilaMedan. Kepada sponsor juga kepada semua peserta, jutaan terima kasih kerana sudi support giveaway nab kali ini. Alhamdulillah.. Hari ini nab n...

Post has attachment
Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 27
Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 27

Post has attachment
Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 26
Tonton Online Drama Ariana Rose (The Wedding Breaker) Episode 26
Wait while more posts are being loaded