Profile cover photo
Profile photo
Nazratul Azra
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment
Melawat Sahabat Di HUSM, Kubang Kerian
Last Monday aku dan 3 orang officemate + 1 driver dihantar ke Kota Bharu baru sebagai wakil pejabat melawat seorang rakan sekerja yang baru selesai menjalani operation di HUSM, Kubang Kerian bagi membuang ketumbuhan di bawah kepala lutut. Lama dah beliau me...
Add a comment...

Post has attachment
Nazratul Azra commented on a post on Blogger.
Nadia; i tak pasti nama kedai or baker tu.. tapi yg I tau my friend tempah kat Batu Pahat

Shrek Hijau ; baju utk all the dulang girl my friend sponsor, I tak tau the price la babe.
Add a comment...

Post has attachment
Island Hopping Trip di Pulau Tioman
Sebenarnya ramai jugak yang minta aku update blog. Kebanyakannya nak tau tentang percutian di Pulau Tioman ni. Update: 1- Dari Mac 2014 hingga kini perkhidmatan penerbangan Berjaya Air dihentikan untuk seketika. Jangan tanya aku kenapa. Tapi insyallah dalam...
Add a comment...

Post has attachment
Nazratul Azra commented on a post on Blogger.
For island hopping trip booking kindly contact my husband, mr. Epeq 0199155093
Tq.
Add a comment...

Post has attachment
Busy Month
Januari. Permulaan tahun agak busy la jugak. Ada event, Tioman Festival/ Tioman Surfing Event. So, the whole month sibuk berkejar dengan meeting dan benda- benda lain. Alhamdulillah event berjalan lancar. Picture belum lagi nak upload banyak- banyak coz ada...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Gulai Lemak Cili Api Udang + Nenas dan Daun Selasih
Lama dah tak share resepi kan. Semalam, sempena Maulidur Rasul aku ambil kesempatan masak memasak kat rumah. Lagipun semalam belum ada sambutan kat sini. Sambutan akan dibuat pada 25 Januari nanti. Jadi, dari duk tenguk TV sepanjang hari aku pun masak la. 4...
Add a comment...

Post has attachment
Tioman Monsoon Season 2013/ 2014
Hari ni dah 28 November 2013. Aku ada dapat banyak email, sms dari readers ceh... dlm belas je pon email tu dah kata banyak  tanya tentang pakej kat Tioman ni untuk cuti sekolah akhir tahun. Kat office pun banyak je call yang nak dapat info tentang Tioman...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded