Profile cover photo
Profile photo
Asmi Asmidar
37 followers -
Changing for good is not a crime .
Changing for good is not a crime .

37 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
JANGAN JATUH
Kenapa kita selalu nak toleh orang yang sanggup jahanamkan kita Yang kita hancur macam mak abah kita tak pernah tatang kita Kita selalu lupa Kita ada harga Sekali lagi kau bilang mahu pergi Sekali lagi kau biarkan aku mati Sekali lagi kau biarkan aku tanpa ...

Post has attachment
Sunshine or Rain
Sometimes I wonder when was the last time someone ever fall in love for my smile.  For me. For the time I'm being a cheerful girl. For the time I'm happy and beautiful. But above all.  I wonder when was the last time someone ever love me when I'm sad. When ...

Post has attachment
Cantik? Manis? Comel?
Seorang lelaki pernah cakap "kau tak cantik, tapi kau comel" some average guy  happened to be just a friend. A 17 year old kid ever said " akak manis, manis yg cantik" just a plain and honest comment without feelings. A 2 year old kid once said "akak cantik...

Post has attachment
Curang adalah sebuah pilihan.
Curang adalah sebuah pilihan. Tiada keadaan yg memaksa untuk kau curang. Kau sentiasa boleh memilih sama ada untuk terus setia atau berpaling tadah. Ada satu masa dalam perhubungan kau akan diuji. Jika kau kuat maka kau takkan terpedaya, jika tidak kau tewa...

Post has attachment
After 7 years.
Hi pal. Guess I take a break from writing for sometimes.
Sibuk menulis thesis, exam dan yadaa yadaa. Nak disimpulkan, I don’t even know
when I will post this. Maybe 11 June. So, kalau 11 June. Lagi 3 hari aku akan
habis exam, mean last paper for my degree. ...

Post has attachment
Impian-impian yang tertangguh
Impian atau mimpi atau cita-cita. Apa sahaja sinonim bagi sesuatu yang kau nak capai atau buat dalam hidup. Aku tak tahu kenapa tiba-tiba kepala aku ligat berfikir dan terfikir mengenai betapa banyaknya impian-impian aku yang tertangguh atau tak pernah terc...

Post has attachment
Tentang #Adiwiraku & Guru
Dah lama tak tulis tentang pandangan dan fikiran peribadi ni. Aku cakap kat diri aku kalau kau nak rant panjang-panjang, tulis proper, post dekat blog bukan buat thread kat twitter. Semak je. So, walaupun bersiri-siri penanguhan, aku berjaya juga luangkan m...

Post has attachment
March Challenge : #6 to #30
I don't know what I really do the whole March. I lost and confused now. Too much things that happened. I skipped the challenge and the consequences is I lost. Yes I am. To the part I become me before I did February challenge : sad and vulnerable. Is not fun...

Post has attachment
2017: March Challenge #5
Day 05 of March Challenge : Get To Know Me 05 Your definition of love My definition of love is....love is when you feel happy with
someone. Love is when you can accept someone unconditionally. Cinta tak
sempurna tapi menyempurnakan. Love is commitment. Love...
Wait while more posts are being loaded