Profile cover photo
Profile photo
NIzzati Samat
145 followers
145 followers
About
Posts

Post has attachment
TUTORIAL: DOWNLOAD & INSTALL FONT COMEL !
HI ASSALAMMUALAIKUM. JUST CHECK IT OUT 😋 Nak notes/assignment/presentation korang jadi comel & interesting ? like this?   * Nak bagitahu awal-awal. Fonts comel comel ini semua cuma boleh digunakan dalam laptop yang ada fonts tu je. Sekiranya korang buat ...

Post has attachment
LIFE VS HEART #afterSPM
how can i desc this? dont know where to express how i felt these few weeks. now i know that its true when ppl said sch life is more enjoyful, not bcs being a student, but bcs being surrounded by friends whom we want. ------------tet malay pls---------\\ O...

Post has attachment
DROPSHIPPER BUSINESS !!!
Assalammualaikum semua ! HI HI ! So taknak cakap banyak hari ni, nak terus cakap yang aku buat online business dropshipping  ! Since aku dah habis sekolah , so keinginan untuk pegang duit hasil usaha sendiri tu adalah sikit like 10% ? Aku tak kerja luar seb...

Post has attachment
REVIEW: Face Mask Real Nature TheFaceSHOP ( Lemon )
huhu HI assalammualaikum. Yela budak habis sekolah dah, jakun sampai tahap kalau boleh nak buat semuaaaaaaaa benda 🙈🙈 So hari ni, kita meng-try nge-test cuba cuba benda baru. budaks barus naks ups (mei ajar cakap camtu) Terus cerita jelah, so 28 hb hari t...

Post has attachment
settle SPM
Assalammualaikum yey  ! Hamba dah habis spm , officially not a student anymore. Tadi paper chemist , agak tricky sikit paper 1, tapi sampai paper 2, alhamdulillah, sangat lah boleh jawab. But, bila paper 3, guess apa jadi? 240 haiqal and kai bin dah step ou...

Post has attachment
#1 i'd go ..
Kadang orang tak nampak apa kita sedang rasa Orang hanya nampak bila kita dah beritahu semua phew lama juga aku tinggal kan, sekarang aku datang balik ;) macam-macam jadi, sungguh, sumpah // Sekarang ni,, tengah tunggu last day chemist esok (29 nov) , then ...

Post has attachment
NIzzati Samat commented on a post on Blogger.

Post has attachment
Senior Nowwww !! : Kawad Hos Bomba
Wah wah wah. Dah jadi senior ni , semua benda buat bebas ! Apa? Tak puas hati? Sabar dik, nanti tunggu kau senior , baru kau kan faham kenapa kakak-kakak korang semua ni eksaited terlebih. Okay, disebabkan aku ada injury, aku tak boleh kawad kaki. So, aku m...

Post has attachment
SELFREVIEW: Masker Timun + Madu
Masker Timun + Madu Assalammualaikum. So cuti sekolah ni, i think i need my own time. (uish ayat. DAH STOP TYY) Nak share ni. Benda ni memang aku dah amalkan since form 1 lagi. Then stop sebb aku dah malas and plus dah ada produk yang okay dengan muka. But ...

Post has attachment
Cerita.
Jun 2014. Bermula semuanya, aku ingat kisah perkenalan biasa. Oh lain. Rupanya permulaan cerita yang teruk. Teruk bagi aku. Biasa bagi dia. Mula-mula, setiap hari aku penuh dengan gelak ketawa, lawak, macam macam cerita, masalah. Tu semua mula-mula, lain da...
Wait while more posts are being loaded