Profile cover photo
Profile photo
Nida Husna
84 followers -
blogging blogging sampai lebam
blogging blogging sampai lebam

84 followers
About
Nida Husna's posts

Post has attachment
ZUKA BEAUTY ( Detoxifying Claymask )
Hai Assalamualaikum =)

Post has attachment
cinta hati ibu ayah
Assalamualaikum.. lama betul tak update blog ni. tapi hari ni nak update juga lah sebab nak story pasal cinta hati ibu ayah. my first baby boy 😀 sebenarnya masa ibu tulis blog ni anak ibu dah 8 bulan. punya la lama baru nak story hihi. alhamdulillah ibu da...

Post has attachment
16.06.2015 ( aku nikah )
Assalamualaikum.. rasa macam nak sambung menulis lagi hari ni. pasal hari nikah aku pada 16 jun 2015. enam hari selepas ayah aku meninggal. yes, ramai yang terkejut bila aku umum aku akan nikah. husband cakap ramai juga yang tanya kenapa nikah sedangkan aya...

Post has attachment
banyak dah berubah
Assalamualaikum... rasa macam dah lama betul tak update blog ni. dah berapa bulan dah pun hihi. sepanjang tempoh aku tak menghapdate blog ni rasanya dah macam2 benda terjadi kat aku tapi rasa malas nak menulis. tak macam zaman belajar dulu, semua benda nak ...

Post has attachment
life update
Assalamualaikum... Rasa dah lama pulak tak update blog huhu. Alhamdulillah masih lagi sihat and bernafas macam biasa, masih lagi pengganggur tegar yang dahagakan pekerjaan hahaha.  Btw, sekarang dah dekat 4 bulan aku duduk rumah bela badan disamping memanta...

Post has attachment
saya jual skirt yang cantik dan murah
Assalamualaikum... Hai, sekarang aku adalah seorang penganggur yang agak berjaya hahaha. Tapi tak dalah duduk rumah goyang kaki je. Hari hari macam biasa buat kerja rumah masak bagai. Bosan and penat rupanya setiap hari buat rutin yang sama. Paling bosan bi...

Post has attachment
201214 hantar action research
Masa tengah menulis post ni aku sedang bersa di atas bas menuju ke kampung halaman. Nampak gigih disitu haha. Bukan apa nanti kat rumah dah susah nak update sebab internet pun tak laju sangat. Pengalaman waktu belajar ni kalau boleh semua nak cerita kat blo...

Post has attachment
selesai 5 tahun setengah
Assalamualaikum =) macam tak percaya je rasa. pejam celik pejam celik dah lima tahun setengah aku kat bangi. alhamdulillah akhirnya berjaya juga aku habiskan lima tahun setengah kat IPG demi segulung ijazah. rasa macam baru daftar semalam je haha. takyah na...

Post has attachment
nikah aminah


Post has attachment
raya 2014
Assalamualaikum =) selamat hari raya ! tahun ni macam biasa. still beraya kat kampung. still single macam tahun tahun sebelum ni muehehe. tapi Alhamdulillah masih happy beraya dengan mak ayah dengan adik beradik.  raya tahun ni rasa macam matang sikit sebab...
Wait while more posts are being loaded