Profile cover photo
Profile photo
SRG Group
5 followers
5 followers
About
SRG Group's posts

Post has attachment
Kalkuláld ki Te is Magadnak a hiteled: https://hitelkalkulator.com/!

Saját fejlesztésű projektünk, melyen 18 partnerbankkal dolgozunk együtt és több ezer fő látogatottságot érünk el. Hamarosan megújul a honlap is, ne felejts el rendszeresen ránézni!
Photo

Post has attachment
Ha hatékony online marketinget akarsz, nem hagyatkozhatsz egyetlen eszközre. Használj microsite-okat, mert remekül célozhatók, könnyedén elkészíthetők és jól mérhetők az adataik. Olvasd el új blogposztunkat!

Post has attachment
Új blogbejegyzés a Quality Score-ról! Az AdWords kampányok egyik legfontosabb tényezője, amit érdemes folyamatosan figyelemmel kísérnünk!

Post has attachment
Újabb ügyfél lehet elégedett: átadtuk az skhu.eu weboldalt, ami az első EU-s pályázati projektünk volt!
Photo

Post has attachment
Új blogposztunkban arról értekeztünk, hogy a jó design miképp segíti a marketinget és a konverziókat. Listáztuk azt a 6 elemet, amire a netezők figyelme először esik!

Post has attachment
Új blogposzt! Most azzal foglalkozunk, hogyan készíts hatékony call-to-action (CTA) gombot, és hova helyezd el. Olvass és tanulj!

Post has attachment
Nemrég ment élesbe egyik ügyfelünk, a Földijó-Gasztro Kft. új oldala, a Minőségi Hargitai Bükkfaszén website: http://bukkfaszen.hu/. Ráadásul AdWords-kampányt is futtatunk a számukra.

Ha tökéletes faszenet szeretnél grillezéshez, vagy egyéb kiegészítőkre van szükséged, válaszd őket!
Photo

Post has attachment
Folytatjuk a görgetésről, a scrollingról szóló elmélkedésünket. Mire érdemes figyelni, mik az előnyök és hátrányok? Megtudod, ha elolvasod új blogposztunkat!

Post has attachment
A munka nem áll meg akkor sem ha elkészült a weboldal, hiszen egy kongó portálra bevonzani a látogatókat sokszor ugyanolyan nehéz tud lenni mint maga a web fejlesztés. A két varázsszó a keresőmarketing (SEM) és kereső optimalizálás (SEO), de persze vannak más módszerek is... A heti blogposztunkban erről olvashattok egy kis gondolat ébresztőt.

Post has attachment
Pár gondolat a honlaptervezésről.
Wait while more posts are being loaded