Profile cover photo
Profile photo
KSB
TU SMO ZA VAS!
TU SMO ZA VAS!
About
Posts

Post has attachment
Public
Naš novi Blog o ovoj uvijek aktualnoj temi pročitajte na; http://www.ksb-poslovanje.hr/…/troskovi-osobnih-vozila-od-1…
Za detaljna pojašnjenja ili dodatna pitanja stojimo Vam uvijek na raspolaganju!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Komunikacija je vještina koja se uči i usavršava. Često se susrećemo s primjerima loše komunikacije i to od onih čiji je posao ovisan o dobroj komunikaciji. Često i sami griješimo i pitamo se govorimo li nekim drugim jezikom koji drugi ne razumiju. Pa zašto onda ne sudjelovati u treningu kojem je svrha poboljšanje komunikacijskih vještina?!?
Danas ćemo u Plavom uredu biti sudionik seminara:
" Komunicirati je lako, ako znaš kako!" (http://plaviured.hr/edukacije/komunicirati-je-lako)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Poslovna godina je za većinu hrvatskih poduzetnika jednaka kalendarskoj godini i stoga je 31.12.2017. završila. Zakonska obveza poduzetnika je vođenje poslovnih knjiga i izrada te predaja propisanih financijskih izvještaja za poslovnu godinu. Zato smo sada u razdoblju izrade financijskih izvještaja za 2017. godinu. Kako bi ih što brže i kvalitetnije završili za sebe i svoje korisnike, danas ćemo se pridružiti seminaru "Sastavljanje godišnjih poreznih i financijskih izvještaja za 2017" u organizaciji RRIF-a.
Izmijenit ćemo praktična pitanja s kolegama i kolegicama i utvrditi već naučeno gradivo.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
I danas je dan za utvrđivanje znanja. Prisustvovat ćemo seminaru „Obrazac PDV za posljednje razdoblje oporezivanja kalendarske godine i ostala aktualna pitanja u primjeni sustava PDV“ u organizaciji RRIF-a.
Iako se sve može pronaći putem dostupnih izvora informiranja, uvijek je korisno prisustvovati seminarima na kojima se okupljaju ljudi sličnih interesa i djelatnosti i razmijeniti iskustva iz prakse.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Velik dio naših sugrađana otišao je na skijanje, drugi u toplije krajeve, a neki od nas su ostali na svojim radnim mjestima i pripremaju se za nove radne izazove.
Danas ponavljamo gradivo i utvrđujemo što nam novoga nosi 2018. godina sudjelovanjem na seminaru „Novosti obračuna plaće i drugih primitaka u 2018. godini“. u organizaciji RRIF-a.
Novosti ćemo morati primjeniti već u obračunima za siječanj 2018. godine.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
"Može li nam poslovanje biti dosadno?" naslov je našeg novog Bloga. Odgovor potražite na našoj WEB stranici:
http://www.ksb-poslovanje.hr/…/moze-li-nam-poslovanje-biti-…
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Svim našim dosadašnjim i budućim poslovnim partnerima želimo sretan Božić i uspješnu Novu 2018. godinu!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Počeo je Advent, Božić je sve bliže, a time i ulazak u novu poslovnu godinu. Puno toga se mora završiti, no to nije razlog da se ne nađe ponovo vremena i za dodatnu edukaciju. Zahvaljujući Plavom uredu ovaj tjedan nam je opet posvećen edukacijama. Tako ćemo danas i sutra osvijestit svoje komunikacijske obrasce sudjelovanjem na edukaciji pod nazivom "Može li me edukacija voditi do uspjeha".
Više o edukaciji možete pogledati na: http://plaviured.hr/…/moze-li-me-komunikacija-voditi-do-us…/.
U četvrtak ćemo se dodatno upoznati s osnovama kreiranja marketinških strategija sudjelovanjem u edukaciji pod nazivom
" Najbolja marketinška strategija za početnike".
Više o edukaciji možete pogledati na: http://plaviured.hr/edukacije/marketinska-strategija/.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
PREDBLAGDANSKI I BLAGDANSKI POPUSTI ZA NAJBRŽE!

Bliži se kraj godine i time prilika za promjenu pružatelja računovodstvenih (knjigovodstvenih) usluga u 2018. godini svima koji ste nezadovoljni sa sadašnjom uslugom.
Stoga smo najbržima spremni odobriti specijalne predblagdanske i blagdanske popuste na naše usluge:
- Za sklapanje ugovora o računovodstvenim uslugama u 2018. godini do 30.11.2017. godine odobravamo 25% popusta na ugovorenu mjesečnu naknadu tijekom 2018. godine.
- Za sklapanje ugovora o računovodstvenim uslugama u 2018. godini do 15.12.2017. godine odobravamo 20% popusta na ugovorenu mjesečnu naknadu tijekom 2018. godine.
- Za sklapanje ugovora o računovodstvenim uslugama u 2018. godini do 31.12.2017. godine odobravamo 15% popusta na ugovorenu mjesečnu naknadu tijekom 2018. godine.
Popusti se odobravaju za prvih 15 zaključenih ugovora uz promotivni kod: akcija_KSBP_2017.
- Za ugovore o posredovanju u prodaji nekretnina zaključene do 30.11.2017. godine odobravamo 50% popusta na posredničku naknadu.
- Za ugovore o posredovanju u prodaji nekretnina zaključene do 31.12.2017. godine odobravamo 25% popusta na posredničku naknadu.
Posrednička naknada iznosi 2% ugovorene vrijednosti s uključenim PDV-om za posredovanje u kupoprodaji, tj. jednu ugovorenu mjesečnu najamninu s uključenim PDV-om za posredovanje u najmu/zakupu.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Public
Na našoj WEB stranici objavljen je novi blog pod naslovom Skrivena isplata dobitka. Veselit će nas ako pročitate što smo željeli podijeliti s vama na:
http://www.ksb-poslovanje.hr/…/b…/skrivena-isplata-dobitka-9
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded