Profile cover photo
Profile photo
Anders Jytzler
59 followers
59 followers
About
Posts

Post has attachment
Asger og jeg er i Radio Victoria med vores webshop Bambuni.dk. Tune in på søndag fra 9 til 10 og hør mere om vores iværksætteri og hvorfor vores bambusstrømper og tights er så gode. Bambus har nogle fantastiske egenskaber og det kan i høre meget mere om i radio programmet.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Jeg sidder og laver noget arbejde, og kommer i tvivl om de nye links overhovedet bliver crawlet af Google. Så derfor laver jeg lige en post her på Google Plus så må de da i hvert fald blive set :-D
http://www.infobel.com/da/denmark/blaabjerhus_psykoterapi_akut_krisehjaelp_og_psykologisk_radgivning/henne/DK100800620-20482064/businessdetails.aspx
http://www.linksdk.dk/blaabjerghus-psykoterapi-blaabjerghus-s14179.html
Add a comment...

https://ajytzler.dk/blog/56-psykoterapi-individuel-og-parterapi-psykologisk-radgivning-ved-akut-krisehjaelp
Er igang med at lave noget søgemaskinearbejde for Blaabjerghus.dk der arbejder med psykoterapi, akut krisehjælp og parterapi i Varde, Henne, Esbjerg og omegn :-)
Add a comment...

Jeg har skrevet et nyt indlæg om Blaabjerghus Psykoterapi, parterapi, akut krisehjælp og psykologisk rådgivning inde på linkbiblioteket :-)
http://linkbiblioteket.dk/51-psykoterapi-psykologisk-radgivning-og-akut-krisehjaelp
Add a comment...

Post has attachment
Blaabjerghus Psykoterapi ved Rita Knudsen er et behandlingssted til bl.a. rekreationsophold. Der ydes psykologisk rådgivning, psykoterapi, parterapi, individuel terapi, behandling mod stress, angst og depression. Der behandles i både Henne, Varde, Esbjerg, Blåvand og omegn.
Du kan have brug for akut krisehjælp hvis du har været udsat for traumatiske oplevelser og det kan du få ved Rita. Du kan bruge lægehenvisning hvis du har fået en henvisning fra din læge. Giv blot Rita et kald og fortæl hvad hun kan hjælpe med.
Find mere om hjælp til akut krisehjælp her http://www.blaabjerghus.dk/blaabjerghus-akut-krisehjaelp/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hey alle sammen, jeg har skrevet et blog indlæg/artikel om Asger og min nye webshop der sælger bambusstrømper og sokker. Faktisk en masse forskellige produkter i bambus, men hovedsageligt strømperne i lange og sneaker/ankel form. Læs den gerne og giv en kommentar http://linkbiblioteket.dk/50-billige-bambus-stromper-i-hoj-kvalitet
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded