Profile cover photo
Profile photo
Shaklee Shake
5 followers -
Healthy is Wealthy
Healthy is Wealthy

5 followers
About
Posts

Post has attachment
LOL!
Add a comment...

Post has attachment
6 Petua Melegakan Kejang Kaki Semasa Mengandung
Assalamualaikum semua.. Masalah kejang kaki masa mengandung memang perkara biasa terutama bila kandungan dah makin besar... kebiasaannya masa trimester ketiga la..ada jugak ibu hamil yang jadi awal lagi..kenapa masalah ni berlaku?? Apabila kandungan dah mak...
6 Petua Melegakan Kejang Kaki Semasa Mengandung
6 Petua Melegakan Kejang Kaki Semasa Mengandung
drintan-vitahealthcare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Manfaat Garlic Complex Shaklee yang Anda Perlu Tahu
Apa yang membezakan Garlic Complex Shaklee dengan Garlic yang lain?   Garlic bila dibuang kulitnya ia tidak mengeluarkan bau, tapi bila
sahaja ianya dipecahkan atau dipotong reaksi antara Allin dan Allinese
(enzim) akan mengeluarkan ALLICIN yang mengeluar...
Manfaat Garlic Complex Shaklee yang Anda Perlu Tahu
Manfaat Garlic Complex Shaklee yang Anda Perlu Tahu
drintan-vitahealthcare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Benarkah Bawang Putih - Antibiotik Semula jadi?
Benarkah bawang putih dikatakan boleh bertindak sebagai antibiotik semulajadi? Pada kurun ke-19, Louis Pasteur iaitu seorang Ahli Kimia dan Mikriobiologi dari Perancis telah mengkaji potensi jus bawang putih mentah sebagai agen antibakteria dan beliau telah...
Benarkah Bawang Putih - Antibiotik Semula jadi?
Benarkah Bawang Putih - Antibiotik Semula jadi?
drintan-vitahealthcare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nak tau kenapa berat susah nak turun??
Sebab tersembunyi berat badan makin bertambah
Sebab tersembunyi berat badan makin bertambah
drintan-vitahealthcare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom amalkan pemakan yang baik untuk kecerdasan otak anak-anak
6 Jenis Makanan Baik Untuk Kecerdasan Otak
6 Jenis Makanan Baik Untuk Kecerdasan Otak
drintan-vitahealthcare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
VIVIX - Kencing manis pulih, Ayah gagah beribadat
"Ayahanda kini sudah berselera makan, pembuangan pun lancar...Ayahanda kini semakin gagah untuk beribadat! Alhamdulillah..' Dr. Nik Rahim ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tiada yang ...
VIVIX - Kencing manis pulih, Ayah gagah beribadat
VIVIX - Kencing manis pulih, Ayah gagah beribadat
drintan-vitahealthcare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips : Bagaimana Cara Kira Berat Badan Ideal dan Betul?
Tahukah anda bagaimana hendak menentukan berat badan
yang sesuai? Ini dia satu cara mudah untuk menentukan berat
badan yang sesuai. Untuk Perempuan: ~ Berat badan yang sesuai untuk perempuan dengan ketinggian 5
kaki adalah 100 paun.  ~ Untuk setiap satu inc...
Add a comment...

Post has attachment
Kulit berjerawat? Dapatkan supplemen yang betul untuk kecantikan dalaman anda:)
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Penjual Kereta : Tak perlu mahal untuk cantik
Hi semua.. Hari ni saya nak share kisah seorang salesman kereta yang berjerawat..saya pun macam mamat ni la jugak dulu..sebab jerawat yang banyak kat muka tak kisah pun belanja banyak dan try macam-macam untuk hilangkan jerawat tu.. Tapi, tu la kadang-kadan...
Kisah Penjual Kereta : Tak perlu mahal untuk cantik
Kisah Penjual Kereta : Tak perlu mahal untuk cantik
drintan-vitahealthcare.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded