Profile cover photo
Profile photo
Nina Hamdan
137 followers
137 followers
About
Nina Hamdan's posts

Post has attachment
Habuk 2
Assalamualaikum Tetiba aku buka blog ni, and ternampak posting aku zaman dahulu kala... pada zaman dahulu (nyanyi sikit).. Tajuk post tu Habuk.. Oh aku malas nak letak link .. Kalau korang rajin, jumpa la ayat aku yang tah pa pe tu.. Kalau tak rajin. tak pe...

Post has attachment
Little Explorer
Salam All, Apologies sebab dah 3 bulan senyap Jadi apa sebab sampai 3 bulan tak tulis apa-apa?  A little explorer telah selamat dilahirkan pada 5 Disember 2015. Alhamdulillah.. all praised to Allah..  Doakan little explorer - Nur Adelea Humaira  sentiasa si...

Post has attachment
Kon'nichiwa Osaka Museum Of Housing and Living, Japan - Backpacking Day1
Assalamualaikum... Sebenarnya previous post tu lebih k epada mencari mood.. wahhaa. sebab tengah nak ingat balik aku punya perjalanan trip di Japan.. Trip tak lama kalau tolak waktu pergi dan balik kami cuma ada 6 hari je untuk spent time di Japan.. Kami be...

Post has attachment
Random Post : Nasi Goreng
Dekat mana dapat cari Nasi Goreng macam kat bawah ni? Rindu oiii.

Post has attachment
Kon'nichiwa Japan - Backpacking Day 1
Assalamualaikum.. Sebelum tu aku nak ucap syukur kepada ilahi.. Haritu join training and ada exam.. Alhamdulillah : PASS :).. Jadi sebagai ganjaran kepada semua meh le start tulis pasal Jepun..  ************************************** Before aku cerita sam...

Post has attachment
The Untold Stories- South Korea Backpacking Trip
Thank you for helping me.... -  HyeJune Jo  , 13 October 2013 Kuala Lumpur Saat tu aku dengan along sudah sangat penat kerana trip kami di Serawak. Flight dari Serawak pukul 8malam, sampai dekat pukul 10 di KL .. Lebih kurang pukul 11 baru kami sampai di KL...

Post has attachment
Last Day - Winter in South Korea Day 8
Alhamdulillah , finally berjaya juga aku update untuk hari ke 8! Yahoo. setelah dekat setahun nak khatam cerita 8 hari ni. wahahahha.. sujud syukur akak..  Sebelum aku cerita details untuk hari ke 8 rupanya dekat 21 entry pasal trip ni. mak aihhh!!!! Detail...

Post has attachment
Geoje Island, One Day Trip (Part 2)- Winter in South Korea Day7
8 January 2014 :7am  Wah.. wah.. ada good feedback from readers hehe. Thanks Zilla .. I malu lah!Menyampah ko!     menanti cerita part 2 Geoje Island.. Maaf lah ye kalau saya tak dapat nak olah cerita dengan menarik.. I try my best! Ok sambung semula ke tri...

Post has attachment
Geoje Island, One Day Trip Winter in South Korea Day7
Mesti siapa yang menyinggah blog aku terkejut.. Eh.. Tiba-tiba timbul balik. hahah.. ni kerja dah berkurang, project dah stabil sikit.. aku pun free, boleh le nak type blog semula.. wahaha.. Jujur aku cakap, aku buat blog ni sebab hobi.. Bukan mencari popul...

Post has attachment
Gamcheon Culture Village, Busan Winter Backpacking in South Korea Day 6
Maaf lama meninggalkan blog ni. Terasa ganjil. Tambah ganjil, bila aku nak habiskan cerita ni? Padahal berderet lagi tak tulis. sigh. hahaha.. dan lama gile aku tak type. Biasalah a lots of thing can change .. But Alhamdulillah.. No worries good thing happe...
Wait while more posts are being loaded