Profile cover photo
Profile photo
Westland Partners Notarissen en Advocaten
18 followers -
notaris, advocaat, notariaat, advocatuur, NICO, integer, betrokken, maatschappelijk actief
notaris, advocaat, notariaat, advocatuur, NICO, integer, betrokken, maatschappelijk actief

18 followers
About
Posts

Post has attachment
Mr. Marjolijn van Diepen praat u bij over de huidige stand van zaken binnen het personen- en familierecht in haar nieuwste column. Bekijk hem nu op onze website.

Post has attachment
De #ondernemer, (toekomstig) vermogen en #echtscheiding is de nieuwste column van mr. Laura Leunissen, advocate bij Westland Partners. Mr. Leunissen is specialiste op het gebied van echtscheiding en mediation, personen- en familierecht en erfrecht. Heeft u vragen met betrekking tot deze rechtsgebieden dan kunt u mr. Leunissen bereiken op 0174-637597.

Post has attachment
De 'Flexwet', een onderdeel van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, zou ervoor zorgen dat #werknemers eerder uitzicht hebben op een #arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
#Kinderalimentatie niet langer aftrekbaar in box 1, maar op te voeren als schuld in box 3

Indien u in 2015 kinderalimentatie heeft voldaan, dan is het even opletten bij uw aangifte #inkomstenbelasting over 2015 en 2016.

Per 1 januari 2015 is de #persoonsgebonden aftrek voor het levensonderhoud van kinderen afgeschaft. De kinderalimentatie kan daardoor niet langer worden opgevoerd als aftrekpost in box 1. Deze #wetswijziging heeft echter tot gevolg dat u de uitgaven die u verplicht moet doen voor het #levensonderhoud van uw #kinderen kunt opgeven als een schuld in box 3.

Mr. Marjolijn van Diepen advocate bij Westland Partners Notarissen & Advocaten vertelt meer over dit onderwerp in haar column, u kunt dit lezen op de website via deze link http://ow.ly/YcS32

Post has attachment
Samenwerken? Denk ook aan een "Exitstrategie"!

Advocaten hebben de naam alleen maar te worden ingeschakeld als er een #conflict is, maar minder bekend is dat advocaten ook vaak #overeenkomsten tussen verschillende partijen vormgeven. Bijvoorbeeld door het opstellen van een #samenwerkingsovereenkomst.
Mr. Peter Quist advocaat en managing partner van Westland Partners Notarissen & Advocaten geeft tips in zijn nieuwe column http://ow.ly/XYxht
Photo

Post has attachment
Gebreken aan een gehuurde zaak. Wat zijn de regels?

Vaak krijg ik de vraag van #huurders, maar ook van #verhuurders, wat zij moeten doen bij een gebrek aan de gehuurde zaak en hoe het zit met eventuele #schade die er is ontstaan.

Post has shared content

Post has shared content
Manager aansprakelijk als bestuurder?

Wist u dat ook degenen die het feitelijk beleid bepalen in een #vennootschap aansprakelijk kunnen worden als bestuurder? Daarvoor is het dus niet nodig formeel bestuurder te zijn.

#salesmanager   #aansprakelijkheid  

http://www.westlandpartners.nl/column/manager-aansprakelijk-als-bestuurder
Wait while more posts are being loaded