Profile cover photo
Profile photo
Nur Amalina
227 followers -
akubudakkayu.blogspot.com
akubudakkayu.blogspot.com

227 followers
About
Posts

Post has attachment
Do The Come Back!!!
Assalamualaikum & Hai,, Weh..dah setahun tak tulis satu habuk pun.. nanti kite start balik la untuk 2018.. the status tengah loading..nanti kite pos..
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Laksam Homemade
Assalamualaikum & Hai-hai urrmm..tetiba kebelakangan ini diri ini..rasa nak jadi perempuan (macam la sebelum ni lelaki kan), rasa nak post resepi makanan-makanan.. untuk hari ni aku nak share resepi buat laksam, LAKSAM okey, not laksa, jangan tertukar pulok...
Resepi Laksam Homemade
Resepi Laksam Homemade
akubudakkayu.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
resepi dan cara buat air roselle
Jus Roselle
Jus Roselle
akubudakkayu.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Jus Roselle
Assalamualaikum & Hai-hai weh,,dah lama aku tak update blog, busy sesangat.. T_T.... untuk hari ni aku nak cerita (cam tak sesuai guna jer guna istilah cerita) cara buat jus roselle..sebelum tu nak tanya ni korang ni kenal tak buah roselle tu aper???? untuk...
Jus Roselle
Jus Roselle
akubudakkayu.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Trendy Watches for Classy Guys
Assalamualaikum & Hai-hai Uolss..hari
ni iolss nak bercerita berkaitan fesyen yer..lain dari lain sikit post kali ini
yer, more to men2 and boboy yer..hikhik..korang ingat perempuan je ker minat
fesyen, laki-laki pun kena yer. Accessories wajib perempuan ba...
Add a comment...

Post has attachment
Lawatan Ke Wisdec Selangor..
Assalamualaikum & Hai-hai Wisdec??..what is that??..Wisdec adalah Wood Industries Development Centre, or lagi senang tempat sesapa nak buat kursus atau kajian berkaitan kerja kayu..dua hari lepas kami adalah gi melawat sana bersama pelajar degree furniture ...
Lawatan Ke Wisdec Selangor..
Lawatan Ke Wisdec Selangor..
akubudakkayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mini Giveaway By Niena Annisa
ASSALAMUALAIKUM *click banner to join Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena. Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam. Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ik...
Mini Giveaway By Niena Annisa
Mini Giveaway By Niena Annisa
akubudakkayu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Maklumat tambahan untuk permohonan UPU sesi 2016/2017
Add a comment...

Post has attachment
Maklumat dan Info Penting UPU 2016/2017
Assalamualaikum & Hai - hai.. untuk sesiapa yang ingin memohon UPU untuk sesi 2016/2017, disini disertakan maklumat dan info..info ni pun akak dapat dari laman web UPU.. so, kalau korang nak tahu info lebih lanjut, sila ke laman web ini.. http://upu.mohe.go...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded