Profile cover photo
Profile photo
Muzica de Film
51 followers -
The Greatest Film Scores of All Time
The Greatest Film Scores of All Time

51 followers
About
Muzica de Film's posts

Post has attachment
Moonlight este un bildungsroman care urmăreşte capacitatea de adaptare a unui tânăr captiv într-un mediu ostil. Lungmetrajul de debut al regizorului american Barry Jenkins va fi o bucurie pentru fanii cineastului hongkonghez Wong Kar-wai şi ai capodoperei sale In the Mood for Love (2000).

Post has attachment
Comunicarea este singura scăpare a omenirii în faţa autodistrugerii, însă cum posibilităţile limbajului s-au dovedit limitate, apare nevoia schimbării bazei de înţelegere interumane. Aceasta este una din marile provocări aduse de Arrival, un film SF care invită la evadarea din spaţiul tridimensional.

Post has attachment
Câştigător a două premii Oscar importante: cel mai bun actor în rol principal şi cel mai bun scenariu original. Iată cronica


Post has attachment
Imaginează-ţi victima unui viol a cărei primă reacţie, după acest act de o violenţă extremă, este aceea de a comanda telefonic cina. Acesta este actul de deschidere al Elle, un film imposibil de înscris într-un singur gen cinematografic. 

Post has shared content
Hollywood-ul revine periodic la genul care l-a consacrat drept părintele filmului muzical. Primul film sonor, The Jazz Singer din 1927, a marcat nu doar moartea filmului mut, ci şi începutul anilor de aur ai musicalului, perioadă căreia Damien Chazelle îi dedică ultimul lungmetraj. 

Post has shared content
Până unde ai fi dispus să mergi dacă ai fi condamnat să-ţi petreci întreaga viaţă singur pe o navă spaţială în drum spre o destinaţie idilică pe care nu vei apuca să o atingi? Passengers, noul film al lui Morten Tyldum, întinde la maxim această situaţie limită.

Post has attachment
Quentin Tarantino este la fel de faimos pentru audiofilie, cât este pentru cinefilie. Chiar dacă cinefilia sa trădează o adolescenţă „petrecută în cinematografe întunecate vizionând… filme din genul blaxploitation“, pasiunea sa pentru Pam Grier (despre care el vorbeşte aşa cum alţii ar putea vorbi despre Greta Garbo sau Marlene Dietrich) sugerează o afinitate scopofilică serioasă faţă de figura ei.

#Tarantino

Post has attachment
MUZICA DE FILM IMPLINESTE UN AN

Un an in care am strans 300 de coloane sonore si tot atatea filme. Multumesc fanilor MuzicaDeFilm si suporterilor acestui proiect.

Vizitati in continuare muzicadefilm.com si dati de veste si prietenilor vostri
Photo
Photo
2014-06-18
2 Photos - View album

Post has attachment
Liniştea şi sunetul dau o putere fascinantă filmului Throne of Blood (1957), regizat de Akira Kurosawa: liniştea misterioasă şi pregnantă purtată de vântul aspru, liniştea nerăbdătoare intensificată de ritmul ropotului de copite, liniştea violentă întreruptă de ţipătul unei ciori şi liniştea ambiguă şi plină de suspans prelungită de bătăile de tobă.

#Kurosawa

Post has attachment
O mare parte din afectul sobru al Dead Man (1995) provine de la coloana sonoră a lui Neil Young. Interpretată aproape în întregime la o singură chitară electrică, a fost în mare parte improvizată, în maniera acompaniamentelor pentru filmele mute, în timp ce urmărea un montaj brut al filmului.

#Jarmusch
Wait while more posts are being loaded