Profile

Cover photo
bunga kertas
Attends utm
Lives in utm jb malaysia
9 followers|91,957 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
berDEBU
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. lama betol x update blog ni.. hidup sebagai hidup sebagai mahasiswa postgraduate ni amat lah busy.. disamping ujian-ujian hidup yang perlu harungi.. namun Allah bagi jugak nikmat yang tak terhingga..  DEBU OH DEBU.. mem...
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
Koleksi Nota dan Past Year UTM
Assalamualaikum. dan selamat malam. lama dah tak menulis. berhabuk! nak upload nota-nota dan koleksi soalan tapi banyak sangat. so kepada yang mahu dan nak request soalan atau nota. (sains fizik). sila bagitaw ye :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
kenapa Islam membenarkan makan daging merah???
hanya ingin berkongsi sedikit ilmu yang saya dapat hari ni. conversation antara non-muslim(NM) dan Dr medic(DM) yang alim part 1 NM: semalam saya ada berjumpa Doctor dan disahkan mnghidap penyakit darah tinggi. dinasihati jangan makan daging merah. dan soal...
 ·  Translate
hanya ingin berkongsi sedikit ilmu yang saya dapat hari ni. conversation antara non-muslim(NM) dan Dr medic(DM) yang alim part 1 NM: semalam saya ada berjumpa Doctor dan disahkan mnghidap penyakit darah tinggi. dinasihat...
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
KISAH DIA #1
Salam. sebenarnya apa yang aku ceritakan ni adalah kisah benar yang mungkin akan ditokok tambah atau dikurangkan supaya tidak mengaib kan tuan punya cerita sebenar. dan kepada orang yang aku ceritakan ni. semoga awak dan keluarga bahagia dan sihat selalu. s...
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
parodi macam cantik je macam comel je
Assalamualaikum,.. tak nak cakap banyak. tapi nak pesan lah dekat anak2 sedara cousin2 atau saudara terdekat. kalau nak post parodi kat utube pikir la banyak kali. jangan nak malukan makcik kamu mni haaaa. pape pun layan dulu lagu nasyid yang  Oh! Media  up...
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
UPSR
SPECIALLY DEDICATED to my beloved 'anak saudara'. abang kalau apa-apa abang tak paham soalan upsr bagitaw makdik ye. :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
subhanallah..
 ·  Translate

bunga kertas

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
nor lyana mohd ramli.. sila suadari membaca kisah wanita zuhud wali ALLAH RABIATUL ADAWIYAH.. 
 ·  Translate

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
Collection of Past Year Paper Questions
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.  ni semua past year yang ade untuk sem ni. semoga kawan2 utm atau luar utm pun dapat manfaat yang sama.. good luck!! Thermal and statistical Physics 2012/2013 2011/2012 2006 Electromagnetism 2010/2011 2009/2010 2012/20...
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
assignment 4 advanced electronics
 salam.,. arghh stress nya 3 hari dah buat tapi macam tu lah.. calculation yg basic je dpt.. explaination unt qn 1. b c dapat la kot. a tu xphm.. ade yang buat tapi macam diorang state ideal op.amp characteristic.. macam tu ke??? and yang 2.c tu kena lukis ...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Education
  • utm
    industrial physics, present
Basic Information
Gender
Female
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
utm jb malaysia
Links