Profile cover photo
Profile photo
bunga kertas
9 followers
9 followers
About
bunga's posts

Post has attachment
berDEBU
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. lama betol x update blog ni.. hidup sebagai hidup sebagai mahasiswa postgraduate ni amat lah busy.. disamping ujian-ujian hidup yang perlu harungi.. namun Allah bagi jugak nikmat yang tak terhingga..  DEBU OH DEBU.. mem...

Post has attachment
UPSR
SPECIALLY DEDICATED to my beloved 'anak saudara'. abang kalau apa-apa abang tak paham soalan upsr bagitaw makdik ye. :)

Post has attachment
Koleksi Nota dan Past Year UTM
Assalamualaikum. dan selamat malam. lama dah tak menulis. berhabuk! nak upload nota-nota dan koleksi soalan tapi banyak sangat. so kepada yang mahu dan nak request soalan atau nota. (sains fizik). sila bagitaw ye :)

Post has attachment
kenapa Islam membenarkan makan daging merah???
hanya ingin berkongsi sedikit ilmu yang saya dapat hari ni. conversation antara non-muslim(NM) dan Dr medic(DM) yang alim part 1 NM: semalam saya ada berjumpa Doctor dan disahkan mnghidap penyakit darah tinggi. dinasihati jangan makan daging merah. dan soal...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Collection of Past Year Paper Questions
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.  ni semua past year yang ade untuk sem ni. semoga kawan2 utm atau luar utm pun dapat manfaat yang sama.. good luck!! Thermal and statistical Physics 2012/2013 2011/2012 2006 Electromagnetism 2010/2011 2009/2010 2012/20...

Post has attachment
KISAH DIA #1
Salam. sebenarnya apa yang aku ceritakan ni adalah kisah benar yang mungkin akan ditokok tambah atau dikurangkan supaya tidak mengaib kan tuan punya cerita sebenar. dan kepada orang yang aku ceritakan ni. semoga awak dan keluarga bahagia dan sihat selalu. s...
Wait while more posts are being loaded