Profile

Cover photo
bunga kertas
Attends utm
Lives in utm jb malaysia
9 followers|3,948 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

bunga kertas

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
subhanallah..
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
nor lyana mohd ramli.. sila suadari membaca kisah wanita zuhud wali ALLAH RABIATUL ADAWIYAH.. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
KISAH DIA #1
Salam. sebenarnya apa yang aku ceritakan ni adalah kisah benar yang mungkin akan ditokok tambah atau dikurangkan supaya tidak mengaib kan tuan punya cerita sebenar. dan kepada orang yang aku ceritakan ni. semoga awak dan keluarga bahagia dan sihat selalu. s...
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
parodi macam cantik je macam comel je
Assalamualaikum,.. tak nak cakap banyak. tapi nak pesan lah dekat anak2 sedara cousin2 atau saudara terdekat. kalau nak post parodi kat utube pikir la banyak kali. jangan nak malukan makcik kamu mni haaaa. pape pun layan dulu lagu nasyid yang  Oh! Media  up...
 ·  Translate
1
Add a comment...
In her circles
1 person
Have her in circles
9 people

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
kenapa Islam membenarkan makan daging merah???
hanya ingin berkongsi sedikit ilmu yang saya dapat hari ni. conversation antara non-muslim(NM) dan Dr medic(DM) yang alim part 1 NM: semalam saya ada berjumpa Doctor dan disahkan mnghidap penyakit darah tinggi. dinasihati jangan makan daging merah. dan soal...
 ·  Translate
hanya ingin berkongsi sedikit ilmu yang saya dapat hari ni. conversation antara non-muslim(NM) dan Dr medic(DM) yang alim part 1 NM: semalam saya ada berjumpa Doctor dan disahkan mnghidap penyakit darah tinggi. dinasihat...
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
Collection of Past Year Paper Questions
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.  ni semua past year yang ade untuk sem ni. semoga kawan2 utm atau luar utm pun dapat manfaat yang sama.. good luck!! Thermal and statistical Physics 2012/2013 2011/2012 2006 Electromagnetism 2010/2011 2009/2010 2012/20...
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
assignment 4 advanced electronics
 salam.,. arghh stress nya 3 hari dah buat tapi macam tu lah.. calculation yg basic je dpt.. explaination unt qn 1. b c dapat la kot. a tu xphm.. ade yang buat tapi macam diorang state ideal op.amp characteristic.. macam tu ke??? and yang 2.c tu kena lukis ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

bunga kertas

Shared publicly  - 
 
Roost Juice Bar Johor Bahru
Assalamulaikum.. kalini nak update pasal makanan dan minuman yang ade dekat roost juice bar ni. mula-mula mase on da way nak pegi sana teramatlah giler jam. kiteorg stuck dengan jam almost 2 hours kot. mmg la sekejap tapi nanti nak balik utm lambat. so samp...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In her circles
1 person
Have her in circles
9 people
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
utm jb malaysia
Links
Education
  • utm
    industrial physics, present
Basic Information
Gender
Female