Profile

Cover photo
Neil Ruci
Works at Menager artistik
Attends University of Tirana
Lives in Tirana e Re Libri Universitar, Rruga Abdyl Frashëri, Tirana, Albania
23 followers|35,198 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Neil Ruci

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Neil Ruci

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Neil Ruci

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Neil Ruci

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Neil Ruci

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Communities

12 communities

Neil Ruci

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Neil Ruci

Shared publicly  - 
 
Takim i rastësishëm por dhe i befasishëm me avokatin Atdhetar IDAJET Beqiri!ku nuk mund të rrinim pa kënduar atë që e kemi për zemër:Këngën Labe, ku vet miku jonë IDAJET Beqiri menjëherë ja merr jo vetëm kësaj kënge historike por mjaftë të tjerave ,bile ajo që na befasojë ishte kur e ndrrojë rrolin me Agim Ramaj i cili ishte në rrolin e kthyesit , unë si zakonish në iso...Por nga ky takim mbres lënës menjëherë lind frymëzimi për të hedhur edhe disa vargje:
Rastësia është çudi
Të takon me njërz të mirë,
Kur ja thon dhe polifoni

Ta shton më shumë dashurinë.
Ja dëgjojeni vet
Se si na vete kënga,
Dhe pse jemi tre vet
Ajo është si zjarr brënda.

Shkruan për kombin tonë
Ai që me shpirt e do,
Edhe këngën e këndon
Historinë thot mos harro.

Se me gjak ajo është shkruar
Që s`është bojë e skaduar
Kush Atdheun ka tradhëtuar
Nuk do shpëtoj pa u ndëshkuar.

Jepi o IDAJET Beqiri
Ashtu siç e do zakoni
Je shqiptari më i miri
Në shekuj ju do të rroni.

Këto janë urime shpirti
Që unë labi po ti çoj
Sa bukur kënga na ngjiti
Kush të dojë le ta dëgjoj…
 ·  Translate
1
Add a comment...

Neil Ruci

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Neil Ruci

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Neil Ruci

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Communities
12 communities
Education
  • University of Tirana
    present
Basic Information
Gender
Male
Work
Employment
  • Menager artistik
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Tirana e Re Libri Universitar, Rruga Abdyl Frashëri, Tirana, Albania
Links
YouTube
Neil Ruci's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.