Profile cover photo
Profile photo
Andrew Zeegers
81 followers
81 followers
About
Andrew Zeegers's posts

Post has attachment

Post has attachment
Deze week weer nieuwe teken en schilderlessen van Domino Design | Andrew Zeegers. Meet aandacht voor rtrettekenen en specifiek het oog. Verder ook aandacht voor Anton Mauve een schilder die het landschap schilderde maar ook prachtig dieren wist te plaatsen in het landschap.

Post has attachment
Schilderlessen door Andrew Zeegers.

Post has attachment
Schilder en tekenles vor kinderen en jongeren....

Post has attachment
Volg mijn online schilderen tekenlessen voor kinderen en jongeren. Meld je aan via http://domino-design.nl/cursussen-voor-kinderen/cursussen.voor.kinderen.htm. Wekelijks een nieuwe interessante les en een live Skype les. Aanmelden kan alleen via de ouders.

Post has shared content

Post has attachment

Kom genieten van een Griekse Salade met als side-dish een romige pasta geserveerd stokbrood met kruidenboter.

Post has attachment
In het Groninger Museum loopt de expositie over Rodin. Het is een unieke kans om het werk van Rodin eens met eigen ogen te aanschouwen.
Vandaar een nieuwe blogpost en een nieuw product op de website van Domino Design...

Post has attachment
Expositie Plaats Delict | Rene Alberts

Galerie Domino heet u van harte welkom bij de expositie ‘Plaats Delict’ met foto werk van Rene Alberts. De expositie vind plaats in onze online 3- Dimensionale galerie en wordt geopend op vrijdagavond 4 november om 21.00 u. bij u thuis achter de PC of op uw mobiel.
De expositieperiode is twee maanden van Vrijdag 4 november 2016 tot vrijdag 6 januari 2017.

De link naar de galerie is: http://dominodesign.org/gallery
­­
Expositie Plaats Delict

Expositie Plaats Delict is een online expositie met een selectie uit het uitvoerige oeuvre van Rene Alberts, fotograaf te Groningen. De expositie toont 20 zwart-wit foto's van Rene die zich kenmerken door opnames van momenten of plaatsen die je zo in het dagelijks leven tegenkomt maar waarmee toch iets aan de hand is. In de galerie worden de werken getoond zoals ze ook verkocht worden, formaat 20 x 20 cm. en ingelijst in een lijst van 30 x 30 cm.

Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded