Profile cover photo
Profile photo
Ustazah Syuhada
76 followers -
Aku hanya insan biasa.. ^_^
Aku hanya insan biasa.. ^_^

76 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Mohon petunjuk Allah... Istikharah ku Terjawab..
Assalamualaikum... Hye smuaaaa.... Lama kan aku tak update.. huhuhu... Agk bersarang sekejap.. jap naaa.. aku kemas.. fuuuhhh... Dah²... Dah hilang debu.. haha Hmm.. apa yg nak share kali nie..?? Nak citer pasal dah dapat kerja kot.. Aku dh dpat jd cikgu......
Add a comment...

Post has attachment
Musafir kehidupan
Assalamualaikum.. Hye semua.. Di saat semua orang menghabiskan masa untuk bcuti, belajar, berehat...  Aku amek kesempatan untuk update blog.. Hahaha... Bosan kan.. Ap tggu lagi.. Update laa.. Sbb teringat kata seorg shbat... Dia ckap dia selalu buka blog ni...
Add a comment...

Post has attachment
Make me Strong.. (^_^)
assalamualaikum... hye semua.. hahaha... lama x update an..?? do i care... :-P sapa yang rajin buka blog nie memang saya salute laa.... sebab saya pon xrajin buka blog saya sendiri... hahaha.. #gelakjahat first of all.. just nak cakap... sekarang dah bulan ...
Add a comment...

Post has attachment
Harapan Menggunung, Terbenam di Lautan
assalamualaikum buat para pembaca semua... hye... hari nie aku menaip lagi... dan seperti biasa.. aku tak pasti.. ad ker lagi orag yang jenguk blog aku nie...??? sejujurnya bersyukur lah kalu ada yang masih nk baca... hmm... "Panjang mengeluh.."... mana tak...
Add a comment...

Post has attachment
MeRanTau itu IdaMan Hati
assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua... hari nie sye nak update sesuatu... mungkin nak kata luahan.. nak kata sharing pon boleh la.. ikot suka lah sesapa yang baca nie nak anggap ap pon... hmmm... sapa la kat dunia nie yang tak teringin nak travel...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
^_^ Sampai Kau Jadi Milik Ku
assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua...  lama nya tak update pape... dah bersarang pon blog nya.... entah lah saya update nie ada orang baca ker tak... takpe... sye tetap nak update... mungkin ada para pembaca yang sudi buka blog saya nie secara s...
Add a comment...

Post has attachment
^_^ Banting Ikatan Kasih "A.I.F.A."
assalamualaikum... hye semua....  lama nya mira x update blog... rinduuuu.... huhuhuh.. update kali nie... mira nak bercerita ja... cita pasal sepanjang mira praktikal kat Banting, Selangor... banyak kot tempat best... biaq lah org nak kata Hulu ka Hilir ka...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded