Profile cover photo
Profile photo
asnawi hassim
About
asnawi hassim's posts

Post has attachment

Post has attachment
Kalau mimpi tu jadi kenyataan
Hai Assalamualaikum geng! firstly nak ucap salam takziah for penumpang MAS MH370 KL-Beijing, if dia hilang or terhempas Asnawi tak tau kita berdoa dia selamat sahaja :'( .Mari sama2 kita aminn kan. Sorry sebab Asnawi ddah tak aktif blogging sangt ,habis rat...

Post has attachment
Freebies Doodle muslimah and cat
Assalamualaikum semua ^^ malam ni nak happykan korang, Asnawi buat freebies doodle muslimah pakai telekung pegang kucing. maaflah kalau tak seberapa nak cantik. :3 , dan sesiapa yang nak request warna lain, komen je untuk malam ni je hari lain takda ,hoo Se...

Post has attachment
Sebab niat terpaksa nak lari
Assalamualaikum, dikesempatan ini Asnawi nak berkongsi cerita pasai sekolah Asnawi 2014, Haha dah form3 ~ bangga , dah serita pasai sekola ni nak cerita pulak tentang merentas desa, fuyoo pelajar sekolah kena merentas semua desa, padaal lumba lari je T_T , ...

Post has attachment
Tomodachi Big Giveaway
Assalamualaikum KLIK BANNER UNTUK JOIN GA ini ditaja khas oleh tiga bestfriends (Tomodachi) iaitu Syiera , Lienda dan Nurfarahain serta rakan sponsor yang sememangnya daebak seperti Butik Pinkku, Farhan Kerewx, Blog Ieta, Diari Jejaka Hangat, De Apple, Isam...

Post has attachment
PBSMR tidak wujud,Hanya PMR ditambah baik
Norizzat Mohd Johari PUTRAJAYA - Suara Guru-Masyarakat Malaysia (SGMM) menjelaskan format peperiksaan baru menggunakan sistem Pentaksiran Berasaskan Sekolah Menengah Rendah (PBSMR) bagi menggantikan Penilaian Menengah Rendah (PMR) sebenarnya tidak wujud. Ke...

Post has attachment
Segmen : Jom Blogwalking
JOM JOIN, CLICK BANNER :) Hadiah: RM50 x 1 top referral RM50 x 2 cabutan bertuah

Post has attachment
Last Giveaway In 2013 @ dakwahmahabbah.blogspot.com
Meh pakat ramai2 join, click banner ^_^

Post has attachment
Merenung di luar jendela
Assalmualaikum, hai semua sihat? cuti dah bermula, apa yang korang rancang masa cuti? mesti best kalau dapat jalan2 :) Yelah Asnawi tak pergi mana-mana pun, duduk rumah Merenung diluar jendela kaw ,haha. Tahniah juga kepada pemenang2 Big Holidays Giveaway t...

Post has attachment
Pemenang Big Holidays Giveaway by AsnawiHassim
Assalamualaikum, pemenang Big Holidays Giveaway dah tamat, tunggu sekarang nak umumkan siapa pemenangnya. Mungkin asnawi akan adakan Giveaway lagi hadiah photobooth props, tunggu yee! okay pemenang-pemenang ada dibawah. SENARAI PESERTA Asnawi umukan Pemenan...
Wait while more posts are being loaded