Profile cover photo
Profile photo
CENTAR LIFE
22 followers -
Specijalisti za personalni trening.
Specijalisti za personalni trening.

22 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Neka bude dobra nedelja. Samo jako, svom snagom. 💪
Photo

Post has attachment
Da biste lakše pobedili predrasude o teretani, pročitajte sledeće savete i informacije za lakši odabir teretane i krenite hrabro napred!

Post has attachment
Autentično iskustvo časova joge, rad u manjim grupama. Besplatni probni trening za nove članove.
https://buff.ly/2vPqnwk
Photo

Post has attachment
Imate li svoj plan treninga? Određene ciljeve, provereno stanje forme, zdravlja?

https://buff.ly/2v5Dj1C

Besplatni probni #trening.
Photo

Post has attachment
Miloš Menković, trener Centra Life poručuje: „Ukolite želite da vežbate na otvorenom, radite to isključivo u jutarnjim ili večernjim časovima. Strogo izbegavati vežbanje po suncu i velikim vrućinama, zbog mogućnosti kolabiranja i sunčanice.“

Miloš svima toplo preporučuje klimatizovane prostorije Centra Life.

Post has attachment
Za mnoge, pronalaženje vremena za trening predstavlja pravi izazov. Između posla i porodice, odlazak u teretanu zvuči kao nemoguća misija. To ne znači da ne možete izgraditi dobre mičiće. Sve što je neophodno je da budete malo kreativni kada je reč o odvajanju vremena za trening.

Post has attachment
Zamišljanje slike trenera koji viče i gura svoje klijente do iznemoglosti verovatno odbija mnoge ljude od odluke da udju u takav program, ali dobitak od rada sa personalnim trenerom ima toliko snažan efekat da bi trebalo ozbiljno porazmisliti o njemu. Iako neki treneri zaista koriste tu „žestoku“ motivaciju, većina u radu ne koristi grube metode, što je slučaj i u našem centru.

Razumevanje potencijalnih dobitaka u radu sa personalnim trenerom može vam pomoći da donesete odluku da udjete u sličan program.

Post has attachment
Počeli ste da trenirate. Polako ulazite u rutinu u vašoj teretani, postajete snažniji, ali ne gubite na kilaži. A upravo je to jedan od glavnih razloga zbog čega ste prvobitno i zakoračili u fitnes centar.

Gde grešite?
Predstavljamo vam pet najčešćih grešaka koje ljudi prave dok vežbaju, a koje onemogućuju mršavljenje.

Post has attachment
Kako bi ste se rešili neprijatnog bola u leđima, neophodno je da prvo ojačate mišiće oko kičmenog stuba. Da se oslobodite napetosti i tenzije u mišićima leđa.

Post has attachment
Kada se pomene reč stres, veliki procenat ljudi, kao na prvu asocijaciju pomisli na posao. Šta god da je istina, i kako god bilo, jedan od ključnih saveta za oslobađanje od stresa jeste vežbanje.
Wait while more posts are being loaded