Profile cover photo
Profile photo
akma khaieri
79 followers
79 followers
About
Posts

Post has attachment
1001 SOAL JAWAB WANITA DAN AGAMA SERTA FIQH WANITA
Assalamualaikum semua...lama tidak bersiaran.. First entry tuk tahun baru 2017..hehe ^o^ semoga permulaan penulisan yang baru ini diberkati oleh-Nya..  Lama tidak bersiaran kan...sape yang perasan?ermmm 2 buah buku ini dibeli akma 6tahun yang lepas ketika a...
Add a comment...

Post has attachment
Amigurumi Ninja Turtles by akmadehika
Assalamualaikum..Hai semua lama tak say hai yang masih setia dekat blog nie. even jarang hupdate tapi masih setia menunggu entry2 terbaru akma. Thanks semua! Dulu masa kecik2 one of the feveret cartoon yang wajib tengok inila T HE TEENAGE MUTANT OF NINJA TU...
Add a comment...

Post has attachment
Apa itu Cellmax?
Assalamualaikum semua..harini akma nak berkongsi sedikit apa itu Cellmaxx. Kebanyakkan dikalangan kita masih tidak tahu produk kesihatan terbaik di Asia Pasifik yang semakin diperkatakan orang ramai diseluruh negara.. Cell Maxx telah mendapat AWARDED ASIA P...
Add a comment...

Post has attachment
D.I.Y : Bunga Rose Crochet
Assalamualaikum semua..tak jawab dosa hehe..alhamdulillah selesai sudah kerja projek D.I.Y akma kali nie diinspirasikan daripada bunga rose merah. Bunga rose crochet nie aku buat sebulan la nak disiapkan, satu hari paling banyak ikut kepenatan tangan dapatl...
Add a comment...

Post has attachment
Rumah kami ditimpa pokok durian
Assalamualaikum semua..tengok gambar tak tahu la nak gambarkan macam mana rumah kami sekeluarga . Aku tak ingatla bila dan waktu kejadian nie. Gambar ini dihantar oleh jiran kami melalui pesanan whatsapp. Nak diikutkan waktu nie berlaku rasanya semasa hujan...
Add a comment...

Post has attachment
RAYA 2016
Assalamualaikum semua Sudah lama aku tidak mencoretkan apa2 didalam blog nie. terasa rindu dihati untuk menaip meluahkan isi hati tidak pun apa2 yang berfaedah kepada pembaca2 diluar sana yang masih setia membaca coretan aku didalam nie.(ermm ade ke :) tup ...
Add a comment...

Post has attachment
Factors influencing employee satisfaction towards performance appraisal system
Alhamdulillah  Post title for this time agak nerd ya..haha bukan main panjang lagi kaw title entry die ^o^ Syukur Alhamdulillah selama 4 months i was intern at Kumpulan Media Karangkraf dan berhempas pulas siang malam tido lewat on weekend menyiapkan thesis...
Add a comment...

Post has attachment
LEMBARAN BARU 2016
Assalamualaikum w.b.t haii olls !! Banyak sangat perkara yang berlaku di sepanjang 2015 kan..tak kisahla kenangan pahit mahupun kenangan manis yang telah berlaku dalam kehidupan masing-masing CONGRATSS!!  for those yang : Yang dah berumahtangga dan bertunan...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016
Assalamualaikum w.b.t SELAMAT TINGGAL 2015   SELAMAT DATANG 2016!! Bagi membuka lembaran baru bagi blog nie, jom kita join Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 dianjurkan oleh bro Hasrul Hassan   Selain kita menambahkan follower blog kita juga dapat berkena...
Add a comment...

Post has attachment
Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM
Assalamualaikum Bismillahhirrohmannirrohhim... Sebagai seorang blogger yang banyak kekurangan dari segi penulisan dan banyak yang perlu dipelajari dalam dunia penulisan laman sesawang ini........kali pertama saya menceburi dunia penulisan laman sesawang nie...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded