Profile cover photo
Profile photo
Γιάννης Αννουσάκης
69 followers
69 followers
About
Posts

Post has attachment
...Η κυβέρνησή μας βελτιώνεται και μαθαίνει από τα λάθη της. καλά άμα φύγει το μόνο που θα μείνει είναι τα λάθη της που δεν χωράνε ούτε σε αεροπλανοφόρο. Κουρέλια και φιτίλια τα έκαμαν όλα κι αργαλειό δεν άφησαν, κι αυτός δοξάζεται. Δραγάτης = Αγροφύλακας φύλαξη της ιδιοκτησίας των αγρών, και καταργήθηκαν οι αγροφύλακες προ πολλού.
Add a comment...

Post has attachment
Υποστράτηγος ΤετΕθωρακισμένων Γαρ και ...........η Ελλάδα του /μας ......κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου. Καλά ρε πούστη μου εσύ τι κάνεις την νύχτα, κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι πως την αυγή παντρεύεσαι, άντε καλά στέφανα.
Add a comment...

Post has attachment
Και οι Υποστράτηγοι ΤετΕθωρακιμένων με κολόνια ΤΟΣΚΑ τα κοιτάζουν και σελφίζονται !!!!!!
Add a comment...

Post has attachment
...Που φτάσανε τους Αστυνομικούς οι Υποστράτηγοι ΤετΕθωρακισμένων και οι Κολώνιες ΤΟΣΚΑ !!. ...μικρό χρηματικό ποσό, ε τον κακομοίρη !!!!!!!!!!
Add a comment...

Post has attachment
..... κατά της ίδιας της δημοκρατίας, έστω όπως τη ζούμε σήμερα.
Οι υπουργοί και οι Δήμαρχοι καλά σελφίζονται και αυτοκαμαρώνονται. Η Πολιτική αλητεία που ανέβηκε στην εξουσία, αυτοί οι γκόμενοί μας, εκεί και στις χώρες που ανέβηκε, να πεταχτούν στην θάλασσα να φάνε από 30 κιλά εκεί σακούλες. Και..... η φάλαιαν πέθανε, τα ψάρια που τρώμε γεμάτα ίνες δεν το κάνουν επίτηδες και μας καρκινώνουν, ούτε η θάλασσα μιλάει ούτε τα ψάρια.
Add a comment...

Post has attachment
Οι ποιοό ξεφτιλισμένοι του πλανήτη αν τα άκουγαν αυτά, δεν θα έλεγα βρέχει δεν είναι τίποτα. !!!!!!…..ωσάν η χώρα να μη βρίσκεται, για τέταρτη χρονιά, με κατοχικό καθεστώς λειτουργίας των Τραπεζών (capital controls). Ανέχονται να επιτροπεύεται από τη διεθνή τοκογλυφία κάθε υπουργείο και δημόσια υπηρεσία στην «ελεύθερη» τάχα Ελλάδα. Οι ελληνικές κυβερνήσεις (αυτεξευτελιστικά συνονθυλεύματα παθιασμένων, χρόνιων αντιπαλοτήτων) να λειτουργούν σαν ορντινάντσες της διεθνούς τοκογλυφίας.
Τρεις Γενικές Γραμματείες παρά τω πρωθυπουργώ έχει δημιουργήσει ο κ. Τσίπρας, που η κάθε μία απασχολεί 80-85 άτομα, με μηνιαίο κόστος 4,5 εκατομμύρια ευρώ (iefimerida 9.4.2018). …το εσκεμμένο σήμερα ξεθεμέλιωμα της ελληνικότητας στα σχολειά, που επιχειρεί ο κ. Γαβρόγλου…..Σήμερα, το σχολειό της πράσινης, γαλάζιας, κόκκινης διεθνιστικής επαρχιωτίλας ούτε που διανοείται ότι ετοιμάζει πολίτες – εκπαιδεύει διαδηλωτές, καταληψίες, αδίστακτους βανδάλους. Η φράση «θυσία για την πατρίδα», μόνο καγχασμούς και πρόγκα θα προκαλούσε. Η λέξη «πατρίδα» παραπέμπει πια μόνο στην ατιμώρητη λωποδυσία του κοινωνικού χρήματος, στην αδιαντροπιά της απροσχημάτιστης υποτέλειας.
Δεν υπάρχει γλώσσα ικανή να περιγράψει και αναλύσει τη σημερινή ιστορική πραγματικότητα του Ελληνισμού. Βέβαια, λέμε, ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Τουλάχιστον, όσο ακόμα τρεμοσβύνει, να έσωζε, έστω και μόνο, αξιοπρέπεια. Απέναντι στην «ευρωπαϊκή» βάναυση «επιτρόπευση». Και στον εγχώριο υπόκοσμο.
Add a comment...

Post has attachment
Και ο Τόσκας με την μοράτη αξεδιάντροπη σελφίτιδά του, τα κοιτάζει και λογιάζεται, τι, μας αν πρέπει να μας πεί να βάζουμε και βαζελίνη όταν κοιμόμαστε και μπεί ληστής στο σπίτι. Ο Υποστράτηγος ΤεΤεΘωρακισμένων, όπως πχ το NSU TT όποιος το θυμάται που το γκαζώναμε και σηκωνόταν η μούρη του. Αλλά αυτός είναι των ΤΤΘωρακισμένων, ο απίστευτος, οι απίστευτη παρέα που διοικεί την χώρα.
Add a comment...

Post has attachment
Να βάλει υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός. !!!!
Add a comment...

Post has attachment
Μην ξεχνάτε τον σκύλο με το παιδί σας. : http://www.iefimerida.gr/news/408511/sok-sti-germania-skylos-dagkose-sto-kefali-moro-epta-minon
11.04.18
ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ
Σοκ στη Γερμανία: Σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι μωρό επτά μηνών
Add a comment...

Post has attachment
Αν είσαι άντρας Πιτσιλή : Οι 2.300 υποθέσεις που έγιναν δεκτές πρέπει να οδηγήσουν την ΑΑΔΕ σου σε διώξεις κατά των εφόρων που τις παρήγαγαν για αδικαιολόγητη απασχόληση και δαπάνη του πολίτη και της δημοσίας αρχής. Πούσαι Πιτσιλή, να το ξεκαθάρισμα νάτους τους ακατάλληλους εφόρους που σε εκμεταλλεύονται για να να πάρουν την προαγωγή τους βάζοντας αβάσιμα πρόστιμα και φόρους. Να ο δρόμος, 2.300 ακατάλληλοι εφόροι, ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ αν σου ακούη ε ντε. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΙΞΕ ΤΟ και θα πάρεις αληθινά συγχαρητήρια.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded