Profile cover photo
Profile photo
Leif Kajrup
About
Leif's posts

Post has attachment
Jag använder inte längre detta kontot. Följ mig istället på https://plus.google.com/u/1/107118766098774358700/ det är där jag kommer att hålla till framöver.
Photo

Post has shared content
Vårens sista Social Media Club Skåne lunch.
Nu på fredag är det dags för vårens sista Social Media Club Skåne lunch i Malmö. https://www.facebook.com/events/344700542265532/ Den här gången kommer vi inte att vara på MINC som vi brukar utan vi kommer att vara i Hyllie, på Hyllie infocenter för att lyssna på Dennis Rosinder från MAGISTY prata om VuFrame och visa business caset med Skanska, live, på plats.

Post has attachment

Post has attachment
Hade varit grymt smidigt. 

Någon som har en smart lösning för Google Drive om man har flera google konton? Då tänker jag på synkningen till lokal mapp på datorn via Google Drive Desktop app. Verkar som om den bara stödjer synk med ett Google konto.

Det var inte riktig så här jag hade tänkt spendera söndag kvällen. Alla mina sajter som hostas av Ballou har blivit hackade av Volcano Hacker. Obehaglig känsla. Har nu spenderat några timmar på att rensa bort och anmält till Ballou om säkerhetsrisken. Någon annan som råkat ur för samma sak?

Google+ har helt nytt gränssnitt. Jag som inte ens hade vant mig vid det gamla än. Spontant tycker jag det ser mycket bra ut. Men om det innebär att jag kommer att hänga här mer nu bara för det återstår väl att se.

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Social Media Coach finns också på Google+
Wait while more posts are being loaded