Profile cover photo
Profile photo
fiza mahazir
515 followers
515 followers
About
fiza's posts

Post has attachment
CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL
Assalamualaikum/salam sejahtera. Seperti yang sedia maklum, tubuh kita adalah istimewa. Ada yang berbentuk pear, ada yang glasshour, ada yang apple, yang triangle dan etc. Masing-masing berbeza kan? Walaupon kadang kita tengok dia sama berat. Premium Beauti...

Post has attachment
Tips Kurus & Sihat bersama Shake Me
Assalamualaikum & hai semua. Siapa yang nak tips kurus & sihat?? Yang ni mesti geng-geng gigirl suka kan? Ye la, bagi kaum hawa kurus itu salah atu impian bagi mereka, Kurus bukan bermaksud kurus kering @ kurus keding tapi tapi tapi kurus yg ada shaping dan...

Post has attachment
Tips Kurus & Sihat bersama Shake Me
Assalamualaikum & hai semua. Siapa yang nak tips kurus & sihat?? Yang ni mesti geng-geng gigirl suka kan? Ye la, bagi kaum hawa kurus itu salah atu impian bagi mereka, Kurus bukan bermaksud kurus kering @ kurus keding tapi tapi tapi kurus yg ada shaping dan...

Post has attachment
TDC Utara | Training Class
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Alhamdulillah, kelas pertama untuk TDC Utara dah pon selesai dengan jayanya. Permulaan tahun yang baik. Jat di beri peluang oleh CDM Yong untuk jadi speaker. Sampaikan ilmu pada rakan-rakan kongi di utara ni. Ner...

Post has attachment
New Sales Manager & Senior Sales Manager in house!!
CONGRATULATIONS!! SALES MANAGERS & SENIOR SALES MANAGERS Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Tercapai jugak nak naikkan a few rakan kongsi untuk capai pangkat Sales Manager (SM) & Senior Sales Manager (SSM) before end of December 2016. 3 orang raka...

Post has attachment
Hello 2017!
Semua pakat share azam tahun baru kan? :) Semua dah tak sabar nak meninggalkan 2016, .... Semua dengan penuh harapan nak sambut kedatangan 2017 dengan lebih cemerlang dan gemilang. Thi is the time, untuk kita tutup buku lama dan buka buku baru, Harini bermu...

Post has attachment
Ikhtiar Hamil
Bayangkan betapa ramai orang di sekeliling kita yang di uji Allah dengan kepayahan untuk mendapatkan zuriat. Malah ramai juga yang mengalami masalah untuk hamil kedua/berikutnya selepas keguguran, akibat hormon yang tak stabil, haid yang tak teratur, masala...

Post has attachment
Serbuk Pencuci Pekat Eziclean ~ TESTIMONI
Sabun pencuci masa kini yang semakin menjadi permintaan hangat. Lebih 10,000 unit terjual dalam masa lebih kurang seminggu di seluruh Malaysia. Psssst...Beruntung sangat siapa-siapa yang grab peluang sekarang untuk jadi PENGEDAR SELURUH MALAYSIA sabun ezicl...

Post has attachment
TDC 10K CHALLENGE!
Alhamdulillah. Well done all qualifiers! All of us in TDC happy and have fun with this challenge! Dah la BONUS BESAR confirmed, dapat pula Duckcarves yang hot tu.. Thank you to all CDM in TDC, CDM Ija, CDM Ain, CDM Yong untuk TDC Challenge ni. Actually, rew...

Post has attachment
Monthly Activity : MAKAN!!!!
Assalamualaikum. Tengok tajuk rasa seram. hahahah! Syukur, di kurniakan rakan kerja yang otak gila-gila.. hahahaha! Banyak persamaan antara kami semua ni. Makan, makan, makan, shopping online, jalan-jalan. Tapi paling top is MAKAN.. Entry kalini tak panjang...
Wait while more posts are being loaded