Profile cover photo
Profile photo
fiza mahazir
514 followers
514 followers
About
Posts

Post has attachment
Pre-wedding shoot @ Penang
Assalamualaikum, Pre-wedding shoot.  Actually tak terfikir pon nak buat pre-wed ni. Tapi memandangkan takde gambar yang helok untuk letak dalam banner kahwin nanti, so aku decide dengan Encik Tunang untuk tangkap gambar la. Agak kelam-kabut jugak la nak arr...
Pre-wedding shoot @ Penang
Pre-wedding shoot @ Penang
norhafizahmahazir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SELAMAT TAHUN BARU 2018
Assalamualaikum :) Wishing Happy New Year to everyone!! May this year brings us more luck, happiness, success, barakah and semua yang best-best dan baik-baik. InsyaAllah! Jat harapkan semua azam dan impian kita bakal di capai pada tahun ini. Yang mana belum...
SELAMAT TAHUN BARU 2018
SELAMAT TAHUN BARU 2018
norhafizahmahazir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kebaikan Premium Beautiful - SHORT BRA
Mempunyai 3 keping jahitan cawan roli berstereokopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul. Diperbuat daripada fabrik akwatek dan akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra mera...
Kebaikan Premium Beautiful - SHORT BRA
Kebaikan Premium Beautiful - SHORT BRA
norhafizahmahazir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL
Assalamualaikum/salam sejahtera. Seperti yang sedia maklum, tubuh kita adalah istimewa. Ada yang berbentuk pear, ada yang glasshour, ada yang apple, yang triangle dan etc. Masing-masing berbeza kan? Walaupon kadang kita tengok dia sama berat. Premium Beauti...
CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL
CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL
norhafizahmahazir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips Kurus & Sihat bersama Shake Me
Assalamualaikum & hai semua. Siapa yang nak tips kurus & sihat?? Yang ni mesti geng-geng gigirl suka kan? Ye la, bagi kaum hawa kurus itu salah atu impian bagi mereka, Kurus bukan bermaksud kurus kering @ kurus keding tapi tapi tapi kurus yg ada shaping dan...
Tips Kurus & Sihat bersama Shake Me
Tips Kurus & Sihat bersama Shake Me
norhafizahmahazir.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Tips Kurus & Sihat bersama Shake Me
Assalamualaikum & hai semua. Siapa yang nak tips kurus & sihat?? Yang ni mesti geng-geng gigirl suka kan? Ye la, bagi kaum hawa kurus itu salah atu impian bagi mereka, Kurus bukan bermaksud kurus kering @ kurus keding tapi tapi tapi kurus yg ada shaping dan...
Tips Kurus & Sihat bersama Shake Me
Tips Kurus & Sihat bersama Shake Me
norhafizahmahazir.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
TDC Utara | Training Class
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Alhamdulillah, kelas pertama untuk TDC Utara dah pon selesai dengan jayanya. Permulaan tahun yang baik. Jat di beri peluang oleh CDM Yong untuk jadi speaker. Sampaikan ilmu pada rakan-rakan kongi di utara ni. Ner...
TDC Utara | Training Class
TDC Utara | Training Class
norhafizahmahazir.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
New Sales Manager & Senior Sales Manager in house!!
CONGRATULATIONS!! SALES MANAGERS & SENIOR SALES MANAGERS Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Tercapai jugak nak naikkan a few rakan kongsi untuk capai pangkat Sales Manager (SM) & Senior Sales Manager (SSM) before end of December 2016. 3 orang raka...
Add a comment...

Post has attachment
Hello 2017!
Semua pakat share azam tahun baru kan? :) Semua dah tak sabar nak meninggalkan 2016, .... Semua dengan penuh harapan nak sambut kedatangan 2017 dengan lebih cemerlang dan gemilang. Thi is the time, untuk kita tutup buku lama dan buka buku baru, Harini bermu...
Hello 2017!
Hello 2017!
norhafizahmahazir.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Ikhtiar Hamil
Bayangkan betapa ramai orang di sekeliling kita yang di uji Allah dengan kepayahan untuk mendapatkan zuriat. Malah ramai juga yang mengalami masalah untuk hamil kedua/berikutnya selepas keguguran, akibat hormon yang tak stabil, haid yang tak teratur, masala...
Ikhtiar Hamil
Ikhtiar Hamil
norhafizahmahazir.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded