Profile cover photo
Profile photo
Enric H. March
257 followers
257 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
El 3 d’agost de 2011 moria Rudolf Brazda, el darrer supervivent conegut dels camps de concentració nazis que es va veure obligat a portar el triangle rosa sobre el seu uniforme, distintiu que identificava els presoners homosexuals, com l'estrella de David identificava els jueus. Us deixo el meu article per si en voleu saber la història.

http://enarchenhologos.blogspot.com.es/2012/02/rudolf-brazda-lultim-triangle-rosa.html

Post has attachment
Segur que molts de vosaltres recordeu 'Los autos locos', però potser no sabeu que se'n van fer 34 capítols i, per tant, 34 curses, i que existeix la classificació final. Voleu saber qui va guanyar? Us deixo el meu article, on aprofito per fer una reflexió sobre les víctimes, els botxins i la violència.

http://enarchenhologos.blogspot.com.es/2014/07/els-autos-locos-victimes-i-botxins.html

Post has attachment

Post has attachment
El 20 de juliol de 1969 allunava al Mar de la Tranquil·litat el mòdul lunar «Eagle» de la missió Apolo XI. S'assolia una fita que va marcar a més d'una generació que tenia posada la mirada a l'espai amb referents com '2001' i 'Star Trek', i cromos com els de la DAMM. Però, recordeu què va passar el novembre de 1968 a Can Jorba? Cliqueu la imatge.

http://enarchenhologos.blogspot.com.es/2012/06/viatge-les-estrelles.html

Post has attachment
La insurrecció militar del 18 de juliol de 1936 va impedir la celebració de l'Olimpíada Popular de Barcelona contra el jocs olímpics de l'Alemanya nazi. Us deixo el programa, l'himne, els atletes que hi havien de participar i d'altres notícies.

http://enarchenhologos.blogspot.com.es/2011/07/els-jocs-olimpics-que-no-van-poder-ser.html

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded