Profile cover photo
Profile photo
FS ANP
About
Posts

Post has attachment
Public
Justitie pesedist-aldista: Renuntam la institutia denuntatorului, se redefineste grupul infractional, conversatiile interceptate  nu mai pot fi folosite. Urmeaza abuzul in serviciu.

Post has attachment
Public
La Penitenciarul Giurgiu s-a finalizat un nou corp de cladire pentru detentia in conditii proprii a detinutilor. Birourile pentru personal au fost inghesuite la subsol in spatii fara lumina naturala.

Post has attachment
Public
Avalansa de proiecte pentru puscariasi. Un detinut ar putea iesi din puscarie daca a executat jumatate din pedeapsa.

Post has attachment
Public
Tocmai am primit de la Vodafone OFERTA pentru membrii de sindicat. Cei interesati de a beneficia de serviciile de telefonie mobila pot lua legatura cu liderii de sindicat din teritoriu.

Post has attachment
Public
Despre transportul angajatilor am tot vorbit, uneori ANP a si reactionat la pozele cu rablele folosite de unele penitenciare. Colegii de la Penitenciarul Poarta Alba bunaoara povestesc despre una dintre masinile folosite, cu multe sute de mii de kilometri…

Post has attachment
Public
Tudorel Toader se viseaza ctitorul nu’s carui institut care-ar trebui sa formeze ofiteri si sefi si care-ar trebui sa functioneze in locul unde de vreo 12 ani nu se finalizeaza ceea ce-ar fi trebuit sa fie Penitenciarul Pantelimon.

Post has attachment
Public
Politicieni interesati si mass-media aservita au indus publicului idea ca pensiile militare sunt pensii speciale, tocmai pentru a le ascunde pe cele speciale. Mai jos cateva detalii despre pensiile militare in tari NATO.

Post has attachment
Public
Ca sa nu zica domnii ministri de resort ca n-am facut si procedura scrisa intru solicitarea orelor suplimentare nerecuperate si neplatite, ne-am ocupat si de asta.

Post has attachment
Public
Acum ceva timp scriam despre un coleg care a anuntat ca se simte rau si care a totusi fost introdus in serviciu. Cateva ore mai tarziu a fost gasit fara constiinta in post dupa care a decedat la spital. ANP a promis ca face investigatii si ca informeaza…

Post has attachment
Public
De ceva timp prezentam cazurile de ultraj, chiar si ANP si-a facut curaj sa le puna in rapoartele de activitate. E neplacut, dar e real. Citind insa despre recentul incident de la Aiud, cand un detinut l-a injurat si l-a bruscat pe un coleg pe motiv de…
Wait while more posts are being loaded