Profile cover photo
Profile photo
Norazlina Idris
36 followers
36 followers
About
Norazlina's posts

Post has attachment
Maid...Pembantu rumah...penat!!!
Salam, saya tak tahu la saya and suami ni baik hati sgt ke sampai kena pijak kepala ngan pembantu rumah kami ni.... sia2x saya n suami bagi dia cuti raya selama seminggu. maid saya ada sedara kat Kuang. Patut nyerdia beraya kat sana. Mmg saya sendiri hantar...

Post has attachment
Norazlina Idris commented on a post on Blogger.
Salam,

Part hiasan deco deco yg saya lemah ni..

Feel free to visit n follow superbchombi.blogspot.com

Post has attachment
Banana Cupcake is ready
Salam n morning ... Akhirnya semalam berjaya buat banana cupcake. First of all thank u to Dr Yap share resepi n  layankan ajer karenah saya ni kacau dia malam2x texting tanya itu tanya ini pasal banana cupcake. thanks to Kak Shila gak cuz share resepi versi...

Post has attachment
Vivix tonik merah utk SIHAT n JIMAT ....YES !!!
Salam...n semoga semua sihat sejahtera Apa best nyer and sppecial nyer ngan set vivix YES ni??...Ya Allah!!!! byk sgt best nyer...saya sendiri dah beli set YES ni....mmg saya dpat dgn harga murah....why?? sebab dapat 5% discount ....lagi murah dari harga ah...

Post has attachment
Planning nak buat banana cupcake.....
Salam n morning all.... Pagi ni otak dok plan dah apa brg nak beli utk buat banana cupcake (BC). BC ni nak bawa gi ke kinder Adina n Azim. Resepi BC ni saya ambik dari kawan saya Dr Yap and Kak Shila. Kita campur aduk resepi depa dua ni ok? Actually both re...

Post has attachment
Lebih Reward, Lebih Benefit...YES Program.....More Cash
Salam, Waaahh......Young Entrepreneur System ni mmg special sangat....khas tk orang2x muda yg tgh nak cari income atau nak cari side income....klu ada yg menganggur, jgn cari alasan ...this is the best time utk u all join the YES program, cuz u all boleh dp...

Post has attachment
Resepi Kek Marble...favourite suami
Salam Jumaat and Morning semua, Kelmarin paksa diri gak buat marble cake. Kenapa paksa sebab marble cake tu dah lama gak tak buat kat umah ni yet bahan2x utk buat cake tu, sentiasa ada je kat dapur. Sentiasa je ada ok? So, tak de alasan la x buat kan? Plan ...

Post has attachment
Tekanan Darah Tinggi
Salam and morning semua, today terpanggil nak cerita on TEKANAN DARAH TINGGI. Secara kasarnya, sedara mara saya kebanyakannya mmg dah start makan ubat darah tinggi. So, saya amat takut dengan tekanan darah ni....All in all, saya boleh katakan ini adalah pen...

Post has attachment
Norazlina Idris commented on a post on Blogger.
pandai nyer baking...
feel free to visit and follow superbchombi.blogspot.com

Post has attachment
Earth Hour !!....off electric...
Salam n a veryyyy good morning semua. Waaahhh.....dah almost abih bulan MARCH 2015 kan? Today dah 28 March...today is the last day aka closing day utk saya yg beronline bizz Shaklee ni. Hari closing bermaksud hari terakhir pengiraan sales volume saya yang a...
Wait while more posts are being loaded