Profile cover photo
Profile photo
razzwey razz
330 followers
330 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
LINDUNGI HATI ANDA DENGAN HIMALAYA BIOPURE
Assalamualaikum semua, Semua orang tahu akan kepentingan menjaga kesihatan badan kan? Bukan saja sihat luaran tetapi kesihatan dalam juga tak kurang pentingnya. Badan nak pakai lama ni, jadi jangan ambil mudah, haaaa begitulah nasihat dari seorang raji kepa...
Add a comment...

Post has attachment
The One Thing Mistake Homeowners Made
It was as if yesterday
that after viewing an impressive show flat then you signed the Option to
Purchase for your dream condominium, Principal
Garden . Couple of years later, you received news that your dream
condominium and unit will be receiving Temporary...
Add a comment...

Post has attachment
Dashing 2 in 1 Face And Body Wash | Wajib Dimiliki Jejaka Masa Kini
Assalamualaikum semua, Dalam kehidupan dunia yang semakin
mencabar  jejaka sentiasa berikhtiar  untuk memudahkan urusan agar
dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Dengan
pelbagai  produk mandian di pasaran, pilihan  semakin...
Add a comment...

Post has attachment
Freeport A'Famosa Outlet, Melaka | Lokasi Pilihan Membeli-belah Sempena Hari Raya
Assalamualaikum semua, Dah nak raya ni, macam mana persiapan membeli belah sempena Aidilfitri korang, ok tak? Korang pernah terfikir nak membuat kelainan sikit untuk raya tahun ni? Kita tukar lokasi membeli-belah pula, takkan tiap tahun nak pergi ke 'situ' ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi!
Assalamualaikum semua,  Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan pelanggan mereka. Berita baik untuk yang ingin mengadakan Hari Keluarga atau Family Day sesama ahli keluarga atau syarikat tempat kerja, atau p...
Add a comment...

Post has attachment
Percutian Singkat Di Swiss Garden Beach Resort, Kuantan
Assalamualaikum semua, Ya Ampun, lama betul tak update entri blog, terlalu sibuk sejak dah bertukar unit baru kat pejabat sekarang ni, macam takde life dah, hahaha. Laptop pun rosak, jadi kita ni terpaksa lah mengarang entri kat telefon dulu, nak beli sendi...
Add a comment...

Post has attachment
5 Reason Why Real Estate Is A Great Investment
Real estate
has become a common investment vehicle over the last few decades. Investment
real estate is real estate that generates income, or is intended for investment
purposes rather than as a primary residence. It is a great investment for many
reasons: ...
Add a comment...

Post has attachment
Rawatan Chemical Peel Di Klinik Premier | Tiada lagi Kulit Wajah Kusam
Assalamualaikum semua, Semua orang menginginkan kulit wajah yang sihat dan flawless , tidak terkecuali diriku ini hehehe. Kawan-kawan ada yang cakap; "Kulit kau dah flawless kot? Tak payah lah buat apa-apa lagi!" Tengok dari jauh ye la kot nampak macam 'OK'...
Add a comment...

Post has attachment
Kelab Sahabat Persaudaraan Serah Kad Digital NGO Negaraku
Assalamualaikum semua, Baru-baru ni rz dan rakan-rakan Kelab Blogger Ben Ashaari ke Program Komuniti Digital NGO Negaraku di mana Kelab Sahabat Persaudaraan (KSP) menyediakan 30 ribu kad NGO Negaraku untuk mula diedarkan secara percuma kepada NGO dan Kopera...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded