Profile cover photo
Profile photo
razzwey razz
312 followers
312 followers
About
razzwey razz's interests
View all
razzwey razz's posts

Post has attachment
Shopping Sakan Dengan Shopee!
Assalamualaikum semua, Sebelum mula membebel dengan panjang lebar, Rz ada satu soalan. "Siapa kaki Online Shopping ?  Sila angkat tangan!" Uish ramai betul angkat tangan ye? Hahaha... Ini bermakna; "Kita geng! Hahaha!" Ye lah zaman serba moden ni, semuanya ...

Post has attachment
Legakan Ketegangan Dengan Lynnity Relief
Assalamualaikum semua, Dah baca tak entri rz sebelum ini pasal produk Lynnity, Botanic Health (Citrus) ? Entri kali ini juga berkenaan dengan satu lagi produk dari Lynnity, jangan susah-susah, korang klik je link di bawah ini okay? Lynnity Botanic Health (C...

Post has attachment
Lebih Sihat dan Bertenaga dengan Produk Lynnity
Assalamualaikum semua, Agak lama rz menyepi dari blogging, dek kerana keadaan kesihatan yang terjejas dan juga kesibukan kerja yang terlalu padat. Kadangkala terlalu sibuk dengan urusan kerja sampai tak sempat sarapan, tak sempat makan tengahari. Itu belum ...

Post has attachment
Merah Jambu Untuk Perempuan, Biru Untuk Lelaki?
Assalamualaikum semua, Tiba-tiba terfikir masa makan tengahari tadi, sambil tengok video power rangers, hahahaa. Kenapa warna merah jambu sesuai untuk perempuan dan kenapa warna biru sesuai untuk lelaki? Ada unsur seksis ke dalam kes ini? Ada stigma masyara...

Post has attachment
Kenapa Aku Pilih Tyzara?
Rambut adalah mahkota bagi wanita.  Nope! . Istilah tu kena tukar dah sekarang. Rambut adalah mahkota  kita. Tak kira lelaki atau wanita. Hatta wanita berhijab pun pentingkan kesihatan rambut tau. Sebab tu lah kita kena pandai memilih produk penjagaan rambu...

Post has attachment
Penginapan Istimewa di Mahkota Hotel Melaka
Assalamualaikum semua, Cuti sekolah baru saja bermula, Haaa, korang semua dah buat plan ke nak
bercuti kemana? Kebetulan rz tengah mengidam Kuih Keria Antarabangsa kat Melaka
yang tengah viral tu so apa kata kali
ni korang bercuti ke Melaka Bandar
Bersejara...

Post has attachment
Kena Prank Dalam Restoran! | Heyyypi Besday Rajimon!
Assalamualaikum semua, Sebenarnya entry ni patut minggu lepas lagi update tapi dok sibuk kejar deadline kerja, hampir-hampir terlepas pandang. Takpe lah janji update ye tak?  Al-kisahnya pada tarikh 7 Mac 2017 yang lalu adalah hari lahir rz (gedik lettew!) ...

Post has attachment
Studio Kecergasan Untuk Semua | H&K Fitness Studio Uptown Kinrara, Seri Kembangan
Assalamualikum
semua, Masih
belum terlewat untuk rz ucapkan selamat menyambut Ulangtahun yang pertama buat H&K Fitness Studio . Pada yang belum tahu lagi, H&K Fitness Studio yang
bernaung di bawah Kumpulan Syarikat Sunshower, berlokasi di Kinrara Uptown,
Se...

Post has attachment
i-Sihat Susu Kambing Vachoc | Sedap dan Sihat!
Assalamualaikum semua, Bila sebut pasal kambing, dalam kepala asyik terbayang kambing panggang je, haaaa dan bau kambing juga hahaha. Tak pernah pula terfikir bab susu kambing, sebab ramai orang kata susu kambing boleh tahan bau hamisnya, macam bau badannya...

Post has attachment
Jom baca 7 ciri-ciri pada telefon pintar GT Mobile GT-888 yang menjadi kegemaran RZ!
Wait while more posts are being loaded