Profile cover photo
Profile photo
Farhana Farah
9 followers -
LAUGH, CRYING, DANCE, HAPPINESS
LAUGH, CRYING, DANCE, HAPPINESS

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Drama and Teater Student- UNIMAS
Add a comment...

Post has attachment
will M I S S Y O U
Assalamualaikum Maybe this is my last entry. Just sad part i want create before this blog close for me FOREVER!!              *okay sudahsudah fara nk speaking lelebih Entry kali ini bercampurbaur perasaan gembira sedih suka duka deritaku bahagiamu *nampak ...
Add a comment...

Post has attachment
Comeback Welcome
assalamualaikum Bila lama tk bersua rasa kerinduan nk menulis habis semua lupa . Tapi semangat nk bercerita tu tetap ada so nak tknak aku tetap kena menulis walaupun tktahu nk mula dari mane . Setelah sekian lama aku tinggalkan dunia berblogger ini sekarang...
M I S S D O M O
M I S S D O M O
farhanafara.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
tk selalunye DIA INDAH
assalamualaikum guyss . Ya Allah , superbs sangat lama tk buka and menulis kt blog . Berbungkuss dahh , heee . Rasanyerr banyak kenangan , life , kejadian yg berlaku kt aku tapy tk menyempat nk buka blog and menaip -..- . Almaklum kan 3 bulan aku stay kuant...
Add a comment...

Post has attachment
Again MEET . Again MISS YOU
assalamualaikum geng ! Haiiii lama sudah tk bertulis panjang di blog kami ini . Kerinduan yg amat sangat . Almaklum sekarang busy , kerja kan cari duit untuk sambung study kt U nanti . In sha Allah . Okayy sebab dh lama tk update sekian lamanya menyepikan d...
M I S S D O M O
M I S S D O M O
farhanafara.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hati Itu SAKIT
assalamualaikum semua and salam sejahtera Bila hati ini sakit tk terkata hanya allah tempat mengadu bagi menghilangkan rasa sakit tuu . Tapy pernah tk rasa macam nk je pegi bunuh manusia yg buad kita sakit haty ? Selamat ada hukum allah dlm al-quran yg "mem...
M I S S D O M O
M I S S D O M O
farhanafara.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Harus TABAH
assalamualaikum guys :) Malam ini dan inshallah hari seterusnya FF kena kuat dan juga tabah bagi hadapi cabaran ini :) Dunia ini penuh dengan berapa macam dugaan yg ALLAH turunkan bagi menguji umatnya ALLAH tahu semampu mana kekuatan dan juga kelemahan kita...
Add a comment...

Post has attachment
Harus TABAH
assalamualaikum guys :) Malam ini dan inshallah hari seterusnya FF kena kuat dan juga tabah bagi hadapi cabaran ini :) Dunia ini penuh dengan berapa macam dugaan yg ALLAH turunkan bagi menguji umatnya ALLAH tahu semampu mana kekuatan dan juga kelemahan kita...
M I S S D O M O
M I S S D O M O
farhanafara.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bersatu CRUSH. . . . FRIEND (:
assalamualaikum and salam sejahtera, salam Muharram (: *Last day as a STUDENT SMKMS (": 151113 Tamat sudah sesi persekolahan 2013 (": Selama setahun setengah berada di sekolah terlalu banyak kenangan yg terpahat di hati Hari ini juga hari terakhir FF akan j...
M I S S D O M O
M I S S D O M O
farhanafara.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
untitled ,"
assalamualaikum semua (: agak2 hangpa rindu FF tk untuk hari ini and sebelum2 ini? mesty rindu kan? FF tahu sebab FF pun rindu nk menulis pepanjang2 ini . 141113 Tarikh keramat FF sebab FF dh final exam and final year kt sekolah sudah (": . gembira??? erkkk...
M I S S D O M O
M I S S D O M O
farhanafara.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded