Profile cover photo
Profile photo
VMMP reclamemakers
7 followers
7 followers
About
VMMP reclamemakers's posts

Post has attachment
Voor Villa Achterstraat, die crisisopvang voor kinderen mogelijk maakt, ontwierp +VMMP reclamemakers de nieuwe folder. De folder geeft aandacht aan de werkwijze van dit "familiehuis voor ieder kind" als ook de vernieuwde regelingen mbt. verantwoordelijkheden voor gemeenten die vanaf 2015 gelden.

Villa Achterstraat biedt een veilig onderkomen, waar structuur en huiselijkheid voorop staat aan kinderen die tijdelijk of permanent niet meer in hun ouderlijk huis kunnen wonen.

#Lochem   #Ontwerp  
Photo

Post has attachment
Legoblokjes... Die gebruik je natuurlijk om in rap tempo een spandoek conceptplan te bedenken voor een constructie van 10 (!) meter hoog!
Deze reusachtige entree is ontworpen door VMMP reclamemakers en gebouwd door Stageco Nederland voor de Tractorpulling Lochem 2014.

#Lochem   #tractorpulling  
PhotoPhotoPhoto
2014-07-31
3 Photos - View album

Post has attachment
Heel old school brainstormen met.. Lego! Voor een heel tof, nog niet nader te noemen Lochems project. Wordt zonder twijfel vervolgd!
Photo

Post has attachment
Een kijkje bij de heren van Puremotion die druk zijn met de fotoshoot van een project waar we gezamenlijk aan werken. Leuk! #deventer #marketing #ontwerp
Photo

Post has attachment
Tussen alle projecten door zijn wij ook dit jaar weer trots sponsor van OranjeNacht Lochem op de Kleine Markt!
#Lochem   #feestje  
Photo

Post has attachment
Kom met ons mee zwerven over de bossen! Maak nu gebruik van onze lente aanbieding van 99,- euro voor de ochtendvaart en 135,- euro voor de avondvaart! #ballonvaart

Direct bestellen? http://www.ballonvaren.com/pphJeh
Photo

Post has attachment
HOERA! We zijn een beetje jarig!

Vandaag 8 jaar geleden zijn we gestart om onze klanten van leuke, mooie en functionele concepten, vormgeving en producten te voorzien. De afgelopen jaren hebben we ons hard ingezet voor een bredere creative dienstverlening met nog nauwere samenwerkingsverbanden dan voorheen. Om dit kracht bij te zetten lanceren wij vandaag ook onze nieuwe website!

www.vmmp.nl
Photo

Post has attachment
Sinds afgelopen week is de website van het door ons gesponsorde Living Lochem online! Zet 22 en 23 maart dus in de agenda! #Lochem
Photo

Post has attachment
Na de feestelijk gevierde decembermaand is 2014 dan toch echt hier! Dus ook weer tijd om jezelf klaar te stomen voor weer een heel jaar aan mooie momenten en... het dit jaar toch echt vol te houden om fit te blijven!

Indoor Sport Vorden wil iedereen hierin graag begeleiden en vroeg ons daarom alvast een uitdagende flyer te ontwerpen. #Sport   #Vorden  
Photo

Post has attachment
Op de valreep toch nog kerstkaarten nodig? Ook in geval van spoed weten wij vaak nog wel raad! Uw boodschap, ons ontwerp. Gedrukt en met enveloppe afgeleverd. Mogelijkheden genoeg.

Zo verzorgen wij dit jaar voor het achtste jaar op rij de kerstkaarten van de Nederlandse Tafeltennisbond Afdeling Oost. Dringend kerstkaarten nodig? Mail dan naar info@vmmp.nl

#kerstkaarten   #lochem  
Photo
Wait while more posts are being loaded