Profile cover photo
Profile photo
Nurul Ain Zulkarnaind
1,173 followers -
The Diamond Circle
The Diamond Circle

1,173 followers
About
Nurul Ain Zulkarnaind's posts

Post has attachment
TDC IFTAR DI HOTEL CONCORDE SHAH ALAM
Hari ni dah last day Syawal but I baru nak share story about our Iftar with TDC team. So sorry sebab terlalu lama hold this story hehe. Banyak sangat story sampai tak tahu nak update mana satu dulu. So kali ni just nak share tentang majlis berbuka puasa ber...

Post has attachment
TIP PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL LEBIH BERKSESAN
Assalamualaikum Premium
Beautiful ni bukang sebarangan corset. Premium
Beautiful tak sama dengan corset lain di pasaran. So, ada beberapa perkara yang perlu anda ingat dan
ikut masa memakai Premium Beautiful. Terutama kalau anda first time user lah
kan.  Br...

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN
Assalamualaikum.  Alhamdulillah hari ni hari ke 12 Syawal. Dah 12 hari kita semua meraikan hari raya Aidilfitri kan? Masih mood raya ke u all? Yong masih ada mood raya ni. Okay lagi if nak ajak makan lemang dan ketupat hehe.  Bagaimana raya anda tahun ini. ...

Post has attachment
TDC TRAINING JUNE 2017 - CLASS RAMADHAN
Bulan Ramadhan bukan bermakna tak boleh nak buat kerja kan? Bagi Yong sama je bulan Ramadhan atau bulan biasa. Maksud Yong, bila berpuasa bukan bermakna Yong hanya perlu rehat je. Kerja tetap kerja la kan? Income mesti nak kena dapat walaupun kita sibuk ber...

Post has attachment
HIJAB INFINENCE X RIZMAN RUZAINI
Baju raya u all dah beli ke? Yong belum lagi shopping raya maybe next week nak shopping raya di Shah Alam. Dah tak sabar nak shopping ni tau. hehe Bila dah settle beli baju, masa untuk matching kan baju dengan shawl pula kan? haa cemana tu? Now dah takda ma...

Post has attachment
D'CHEF PASTE | MELENGKAPKAN MASAKAN ANDA
Assalamualaikum.  Hai apa khabar sahabat semua. Bagaimana dengan puasa kita setakat ini? Moga baik-baik aja ye. Dah hampir separuh bulan kita berpuasa. Sudah tentu dah banyak masakan kita masak kan untuk menu berbuka. Sampai satu tahap tak tahu nak mapa apa...

Post has attachment
SALAM RAMADHAN AL MUBARAK 2017
Assalamualaikum. Sedar tak sedar, esok dah nak masuk bulan 1 Ramadhan dah kan? dah ready nak berpuasa? Malam ni kena g terawikh la ya :) Syukur Ya Allah dipanjangkan umur lagi untuk bertemu bulan Ramadhan bulan yang mulia. InsyaAllah kita semua boleh gandak...

Post has attachment
TDC IFTAR 2017 IS COMING SOON
Assalamualaikum Ramadan bakal menjelma. Banyak planning for Ramadhan kali ni. Antaranya aktiviti team TDC untuk bulan Ramadhan kali ni. Selain kelas bulanan, InsyaAllah this year kita akan ada TDC IFTAR 2017.  Kali ni berbeza lokasi dari tahun sebelum ni ke...

Post has attachment
HOW TO BUY AND START PB BUSINESS?
Assalamualaikum Hai semua. Alhamdulillah makin busy nampaknya kawan-kawan kita sekarang ya. Yong pun  bersyukur masih sibuk menjalankan business Premium Beautiful (PB) ni. Makin ramai yang bertanya, so jom Yong kongsikan sikit tentang bisnes PB ni dengan an...

Post has attachment
RESEPI MUDAH KEK OREN TRADISIONAL.
Kek oren dan Yong dah sinonim hehe. Ini kek kesukaan Tok yong. since Yong mahir buat kek ini maka setiap kali tok teringin mesti suruh Yong buatkan. Kek lain kurang suka, kek yang satu ni suka sangat jadinya. Simple, plain, ringan, gebu. Haa apa la nak desc...
Wait while more posts are being loaded