Profile cover photo
Profile photo
ella hussin
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment
**
  COME BACK HOME ! Yaey . ingat dah lupa dah pasword blog ini . try- try haaa , boleh pun . agaknyaa berapa bulan lakan aku tak bukak blog apa ntah lagi update blog ini . sedih . rasa-rasa ada tak yang tunggu-tunggu erti bella ni ? ecehhh . kau pk kau popul...
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
Sudah masanyaa :)
     Hampir 4 bulan aku merasakan kehidupan sebagai seorang pelajar Latihan Industri . Sudah 4 bulan aku merasakan sebagai seorang pekerja di JKR . Alhamdullilah semua akan baik baik saja selepas tamat tempoh sebagai pelajar Latihan Industri . Tak sangka pe...
Add a comment...

Post has attachment
BSA Coretan yang seolah olah memahami hati aku . Coretan yang terbaik :')
*Coret beliau sangat tulus dari hati . aku tak tahuu kenapa apa yang beliau up date , seseolah peraaannya seperti aku , adalah beliau lalui apa juga aku lalui ? Tahniah pada beliau . Beliau hasilkan coretan yang Hebat :) BSA <3 yang sudah banyak jatuhkan te...
Add a comment...

Post has attachment
bila bacaa . minat pula nak share . Dari BicaraSamaAwan :)
Sudah,  cukup. Memang air mata itu boleh mereda sejuta rasa mahu, tapi terkadang bila diikut rasa terus menerus, jalan setiap lorong itu kelam. Kasihan. Rasa jijik pandang cermin sambil hati maki sendiri. "Kenapa?!" Duduk dan pandanglah sebentar disebalik k...
Add a comment...

Post has attachment
Mari belajar bersama :)
1) Selamat pagi! Dengan keterbatasan ruang dan waktu beberapa hari ini, mari kita rayakan kenikmatan hari ini!  2) Salah satu tips untuk #moveon adalah dengan makan, minum dan bergaul. Tubuh ini adalah organ yang perlu santai.  3) Sesekali, menikmati apa...
Add a comment...

Post has attachment
JANGAN BILA AKU DAH MATI BARU KAU NAK JUMPAA :')
                   Tak tahu nak tulis apa dengan tajukk macam ni .. Tapi yang boleh aku cakap , jangan bilaaku dah mati baruu nak tunjuk mukaa :") Sekian . Terima Kasih .
Add a comment...

Post has attachment
lagi 14 hari tamat sebagai seorang pelajar Diploma Pengurusan Sumber Manusia . Alhamdullah :)
  Assalammualaikum :)                  dah lama rasanyaa tak update blog , well busy sikit skrg . iyelaa nak habis LI ni macam macam pk . Pk report . pk nak keje apa lepas ni . nak buat ape lepas habis diploma ni . semua nyaaa berfikir dalam otak ini . kala...
Add a comment...

Post has attachment
tegur orang ada cara nyaa :)
      Semua orang mempunyai cara masing masing untuk menasihati sesiapa , tak semua oarang boleh terima cara seseorang nasihati sesorangg . betul tak ? masing masing mempunyai sikap yang tersendiri . macam aku , akau paling menyampah , paling sakit hati , p...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded