Profile cover photo
Profile photo
Mohammad Faizal
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
IPOH TRADITIONAL SIGNBOARD MAKER
Pintu masuk sebelah kedai 'uncle signboard'. Macam pintu keluar penjara. Pada Sabtu 14.05.2016, aku berpeluang membikin gambar jalanan bersama Fahmi. Perancangan saat akhir (pada mulanya nak 'set' jumpa untuk pulangkan lensa Hellios beliau sahaja) berjaya j...
Add a comment...

Post has attachment
Sanah Helwah Yusuf Hafiy
Sebentar tadi aku bersama isteri menyambut hari kelahiran Gregorian anak kami. Muhammad Yusuf Hafiy yang dilahirkan pada 20 Rabiul'awal 1419 H bersamaan 28 Mac 2008. Isteri aku membeli kek kecil 'Angry Bird' untuknya, teringin sangat si anak ini untuk mempu...
Sanah Helwah Yusuf Hafiy
Sanah Helwah Yusuf Hafiy
zalfoto.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
MAIN AIR LAUT
Pagi tadi dengan tidak dirancang dengan jayanya, aku dan keluarga aku bersama keluarga ipar aku ke Teluk Senangin. Tujuan asal adalah untuk mencuba mengubati luka2 seluruh badan aku, alang - alang musim cuti sekolah, bawak lah anak - anak join sekali (anak ...
MAIN AIR LAUT
MAIN AIR LAUT
zalfoto.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
NILAI | ZAL PICTURESQUE

NILAI | ZAL PICTURESQUE
zalpicturesque.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
IPOH CITY AWSOME!
Seperti biasa pagi tadi aku dan Epoi Omatajari' sertai 'outing' mingguan Urban Sketcher Ipoh (USK Ipoh). Kali ni kami berkesempatan untuk membikin video, dan lokasi minggu ini adalah bangunan Sinhalese Bar, Jalan Market, Ipoh. Menurut sumber rakan dari Urba...
IPOH CITY AWSOME!
IPOH CITY AWSOME!
zalfoto.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
LOKEH !
Antara beberapa hasil contengan aku tahun lepas dan awal tahun ini. Aku 'join' Urban Sketcher Ipoh (USK Ipoh)  untuk melatih jari jemari supaya lebih lembut stroke aku, USK Ipoh selalu buat 'live sketch event' setiap hari ahad, kalau aku takde ambil gambar ...
LOKEH !
LOKEH !
zalfoto.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MASEHI 2016
Mencuci 'sawang' blog.  Permulaan 2016 Phobticgraphy aku serahkan secara total kepada Izni untuk 'running'. Aku hanya bagi 'guidance' dan hanya dibayar jika ada tugasan. Aku kembali bikin secara solo, kurang tekanan dan aku boleh kawal kualiti dan pasaran a...
MASEHI 2016
MASEHI 2016
zalfoto.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PROMOSI SEMPENA 2016 MASEHI
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Dapatkan baucar potongan dari kami, bersempena promosi tahun baharu 2016 masehi.  Tempoh promosi bermula dari 23 Disember 2015 sehingga 31 Januari 2016. Sebarang pertanyaan boleh hubungi : 017.577.4784 - Faizal Musa Juru...
Add a comment...

Post has attachment
FIRDAUS & HAYATI BERSAMA BERSATU (SESI OUTDOOR)
Sesi 'outdoor' Firdaus & Hayati di sekitar pekan Karai, Enggor, Perak. Foto oleh Faizal Musa dan Rohimi Said. Hubungi 017-5774784 atau 016-4141530 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded