Profile cover photo
Profile photo
aLBot & aLBot
Freelancepartner in klantenrelatiemanagement: copywriting, organisatie evenementen, pr- en marketingback-up, relatiegeschenken, promotiekleding, ...
Freelancepartner in klantenrelatiemanagement: copywriting, organisatie evenementen, pr- en marketingback-up, relatiegeschenken, promotiekleding, ...
About
aLBot & aLBot's posts

Post has attachment
Verwacht u een flinke afvaardiging van het jonge volkje tijdens uw evenement, dan bent u met deze attractie zeker van vrolijk vertier. 'Hole in the wall' voor junioren: tactiek, balans, lenigheid en een beetje competitiviteit. En vooral fun!

http://www.albot-albot.com/ons-animatieaanbod.html
Photo

Post has attachment

Post has attachment
RELATIEGESCHENKEN & PROMOTIEARTIKELEN Relatiegeschenken horen thuis in uw relatiemanagement en kunnen effectieve middelen zijn om uw marketing-, communicatie- en pr-doeleinden te bereiken, áls u een goede keuze maakt. Is het cadeau geschikt voor de soort relatie waar het voor bedoeld is én doet u er de ontvanger een plezier mee? Kan/mag het gelinkt worden aan de identiteit en het imago van uw onderneming? Is het een bewijs van enige doordachtheid? Uw relatiegeschenk is uw visitekaartje. Klik 's binnen in onze catalogi. http://lnkd.in/ME_eFd 

Post has attachment
Een spuitbustovenaar demonstreert zijn talent tijdens uw evenement en maakt u meteen de trotse eigenaar van een uniek kunstwerk. Of hij probeert u de beginselen van de graffiti bij te brengen met een creatieve workshop. Een bijzondere reclameschildering op uw buiten- of binnenmuur? He's your man!
www.albot-albot.com
Photo

Post has attachment
De wind in je haren, de zilte zee je bondgenoot in een avontuur dat voor enkele uren de beslommeringen aan wal laat en het gevoel van vrijheid onstuimig door je lijf stuwt.

Stap aan boord van een zeventien meter lange zeilcruiser en geniet...

Wil u uw medewerkers belonen, uw collega's verrassen of uw klanten of partners trakteren op een memorabele uitstap, dan zou dit wel eens een geslaagde keuze kunnen zijn. U vertrekt vanuit Oostende met een zeiljacht dat plaats biedt aan tien liefhebbers van het goede leven. Een dagje glijden over de golven richting Nieuwpoort of Zeebrugge, of gewoon het ruime sop kiezen, u beslist. 

http://www.albot-albot.com/portfolio.html
Photo

Post has attachment
Fotograferen is leuk, maar gefotografeerd wórden op zijn minst even 'plezant'. 

Een manshoge camera, in trendy, antieke of vintage uitvoering. De begeleidende fotograaf nodigt bezoekers of voorbijgangers uit in het toestel plaats te nemen. Die prepareren zich vervolgens voor de shoot, eventueel gebruik makend van de voorhanden zijnde attributen. Omstanders volgen de ludieke voorbereidingen op een plasmascherm dat op de camera gemonteerd staat. Klaar om vereeuwigd te worden, drukken de fotogasten op het flitsballetje en... CHEESE... 7 seconden later rolt het resultaat uit het toestel. 

De camera kan tot 6 personen per shot en tot 100 foto's per uur aan. 
Voor de organisator/opdrachtgever is het interessant dat op de fotorand een logo of tekst kan worden geprint en/of dat de foto's kunnen worden afgewerkt met een (thematisch) gepersonaliseerd passe-partout. Zo blijft een mooie herinnering niet anoniem. 

Gagarandeerd een hit op uw evenement!

Er bestond al een film- en een kindervariant, maar sinds kort is er ook een compacte mobiele versie! 

http://www.albot-albot.com/evenementanimatie.html
Photo

Post has attachment
aLBot & aLBot accentueert het feit dat een evenement geen doel an sich moet zijn, maar een manier om een vooropgesteld oogmerk te bereiken. Een beheersbaar totaalconcept, waarbij effectiviteit en efficiëntie, het bevorderen van de naamsbekendheid en/of productpromotie, maar vooral intermenselijke (People-to-People) communicatie en positieve feedback de focus vormen. 

Dat betekent dat u hier minder snel aan het juiste adres zult zijn voor de organisatie van een mega- of massamanifestatie, maar des te meer voor de ontwikkeling en/of uitwerking van een op maat gesneden evenement waarbij u interactiviteit met uw doelpubliek vooropstelt. Een receptie, een opendeurdag, een jubileum, de opening van uw nieuwe onderneming, deelname aan een braderie, jaar- of avondmarkt, een productlancering, een personeelsfeest, een klanten- of teambuildingdag, een wedstrijd, een actieve en praktijkgerichte uitbreiding van uw bestaande marketing- of mailingformule, enz.

Evenementen in de privésfeer? Wij organiseren ook uw huwelijksfeest.

U kunt ons inschakelen voor de volledige organisatie en coördinatie, maar ook als leverancier van de voor uw evenement geknipte vorm van animatie.

http://www.albot-albot.com/evenementenorganisatie.html
Photo

Post has attachment
Zit uw bedrijf binnenkort ook in de lift?

De nieuwe website staat NU online!

www.albot-albot.com 

Post has attachment
BRADERIEDEELNAME OPENDEURDAG RECEPTIE PERSONEELSFEEST
JAAR-/AVONDMARKTDEELNAME PRODUCTLANCERING TEAMBUILDING
KLANTENDAG WEDSTRIJD INCENTIVE JUBILEUM WORKSHOP SEMINAR
FAMILIEDAG BEDRIJFSOPENING INFORMATIEDAG HUWELIJKSFEEST
PERSCONFERENTIE BEURSDEELNAME RECRUTERINGSDAG THEMAFEEST
NETWORKING EVENT KICK-OFF ...

U schetst ons een zo precies mogelijk beeld van waar u naar op zoek bent en wij proberen onze voorstellen zo goed mogelijk af te stemmen op uw publiek, het beoogde effect, locatie, termijn en budget.
Wij zorgen desgewenst ook voor een sfeerverslag van uw evenement in foto's. Of, u filmt en wij monteren (NIEUW!).
Wait while more posts are being loaded