Profile cover photo
Profile photo
Nuriesya Nadia
243 followers
243 followers
About
Posts

Post has attachment
Part 2 : Mystical Gunung Irau , Cameron Highlands
Assalamualaikum & Hello. 'Nothing is impossible , the word itself says I'm Possible' Disclaimer : kalau siapa siapa officemate aku yang terbaca entry ni , halalkan jela muka korang ada dalam entry blog aku ni. thanks. hahahahaha. 5 Ogos 2017  Kem Sg Pauh , ...

Post has attachment
Part 1 : Sungai Pauh Campsite , Cameron Highlands
Assalamualaikum & Hello. 3D2N dekat Cameron Highlands kali ni sangatlah berbeza dengan sebelum sebelum ni. Kalau sebelum ni aku pergi mesti stay dekat hotel. Takde gilanya aku nak tido dekat campsite. Hahahaha. Tapi itulah bila dah pergi dengan trip office....

Post has attachment
2D1N : A Day In Penang , The Island Of Pearls
Assalamualaikum & Hello. (Entry ni tak kejam sangat , sikit je gambar makanan) DAY 1 Setiap tahun , asal balik kampung Wan je mesti dah jadi macam acara wajib tahunan untuk masuk pulau. Hurm. Nak kata ada tempat syiok jalan jalan dalam pulau tu tak ada pula...

Post has attachment
Mat Ri Ye !
Assalamualaikum & Hello. Mat Ri Ye !!  (Maafkanlah hakak , hakak pun nak juga feeling feeling hipstur macam budak budak sekarang). Hahaha ! Setelah sekian lamaaaaaa aku menghilangkan diri. Akhirnya harini aku rasa macam nak munculkan diri sikit je. Buat pen...

Post has attachment
#AthleaTurns1 , Saengil Chukhahamnida !
Assalamualaikum & Hello. Saengil Chukhahamnida Athlea !! Siapa dekat sini yang suka sangat dengan kosmetik ? Especially barangan Korea ? Kalau suka meh sini rapat rapat. Aku nak bagitahu korang yang Althea nak kita ramai ramai celebrate birthday dorang yang...

Post has attachment
SHRMZB !
Assalamualaikum & Hello. Hiks. Dah raya ke berapa baru nak munculkan diri (after monthssss menghilangkan diri). Hahaha. Seriously , mood nak blogging dah kelaut dalam dah sekarang ni. Hehehe. Bukan tak ingat dekat blog tercinta ni , tapi mood tu memanjang t...

Post has attachment
Little NS Journey : Lepak TheGarageKL dengan Mommy Daddy !
Assalamualaikum & Hello. Okay cerita basi lagi ! Ahaks. Tapi tak sebasi cerita holiday Nadeem dekat Cameron Highlands . Hahaha. Kali ni cerita dia , tiga beranak pergi melepak dekat TheGarageKL. Nak juga acah acah hipster tiga beranak ni. Ekekeke. :P This i...

Post has attachment
Little NS Journey : Nadeem Jalan Jalan Cameron Highlands !
Assalamualaikum & Hello. Entry ni dah layak jadi entiti dah sebenarnya. Hahaha. Aku pun terlupa yang aku tak blogkan lagi pasal first vacation Nadeem ni weh. Hahaha. Ampunkan Mommy anak ooii. Sejak sejak bersalinkan Nadeem ni , sifat pelupa tu semakin sebat...

Post has attachment
Apple Toner - Bila Catridge Toner Sampai Terus Depan Rumah !
Assalamualaikum & Hello. Siapa dekat sini yang ada guna
personal printer dekat rumah ? Or ada tak yang dah hampir hampir kehabisan
printer toner ? Kalau ada, meh sini aku nak share dengan korang information
best ni !! Kelmarin aku nak print out satu gambar
...

Post has attachment
Ikea Personal Shopper - COD Putrajaya
Assalamualaikum & Hello. Agak lama aku tak update blog , lepas tu tetiba aku muncul dengan status baru daripada Blogger kepada Ikea Personal Shopper. Hahaha. Actually pada asalnya aku takdela serious nak jadi personal shopper , asalnya saje nak tolong beli ...
Wait while more posts are being loaded