Profile cover photo
Profile photo
Jyske Storkøkken
2 followers -
Jyske Storkøkken - alt i køkkenudstyr til storkøkken og kantine.
Jyske Storkøkken - alt i køkkenudstyr til storkøkken og kantine.

2 followers
About
Posts

- INFORMATION -

Hos Jyske Storkøkken har vi længe gået og tænkt på, hvordan vi kan gøre din oplevelse af os, mere behagelig og bedre. Vi er kommet frem til, at vi starter med at fjerne vores ekspeditionsgebyr og leverer fragtfrit på ordrer over DKK 1000,-. Dit samarbejde med os, er dermed blevet billigere.
Add a comment...

Post has attachment
Vulcania - sort porcelæn

Denne nyhed hos Jyske Storkøkken er en komplet serie. Det består at hele 29 dele og derfor kan du sammensætte, lige efter dit eget behov. Det er en rustik og upoleret serie, der afgiver en autentisk atmosfære. Det sorte porcelæn fremhæver farverne i maden og hjælper virkelig maden, med at komme i fokus.

Vi kører introduktion på hele porcelænet, hvor du sparer 50% på hele serien.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I forbindelse med FoodExpo i Herning, har vi lavet et messetilbud, der gælder til og med fredag d. 23/3. Det er samtidig en introduktion til at vi begynder at sælge PolyScience sous vide.

Du kan se tilbuddet her:
http://jyskestorkokken.dk/shop/265-sous-vide/9905-polyscience-sous-vide-45-l-m-tank-og-laag/
Add a comment...

Post has attachment
Vores seneste tilbudsavis er nu tilgængelig på hjemmesiden.

Avisen har fokus på serveringsudstyr til den kommende tid med bryllupper, konfirmationer og lign.. Vi vil gerne hjælpe jer med at blive klar, så billigt som muligt. Skulle det ske at du har spørgsmål omkring nogle produkter, så er du altid velkommen til at ringe til os.

Hvis du ønsker at modtage en hardcopy af tilbudsavisen, så gør os venligst opmærksom på dette, så skal vi nok få fremsendt fremtidige tilbudsaviser til dig.
Add a comment...

Post has attachment
Vi mener at der er forskel på mænd og kvinder. Er du som kvinde ikke træt af unisexbukser som arbejdstøj? Vi har fundet svaret i form af Merrytime Darling Pants. De kommer i 99 størrelser fordi de tager højde for din højde, din talje og din hofte.

De der har prøvet den har kun oplevet at de sidder godt og er behagelige at have på. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige størrelse! Bare kontakt os...
Photo
Add a comment...

Nu er der ikke så længe til FoodExpo i Herning Messecenter, som er nordens største messe for foodservice, catering, hotel, restaurant og detail.

Her kan du få et indblik i det nyeste inden for storkøkkensbranchen og rygtet går på at der som regel lige er en lille smagsprøve hist og her. Det er gratis at deltage i messen, men du skal lige registrere dig først.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded