Profile cover photo
Profile photo
Ana Myhusna
93 followers -
Just a simple person.. ^^
Just a simple person.. ^^

93 followers
About
Ana's posts

Post has attachment
Struggle nak exam
Fuhh.. harini nak balik asrama dah.. Kaki aku yang injured ni pun dah semakin baik.. Cuma tak boleh turun tangga laju2 je.. Haha.. Takpe at least boleh kawad.. Hmmm... Exam pun dah nak dekat.. Mamaaaa..... akak tak ready.. Next week dah exam.. Tapi seriousl...

Post has attachment
Drama Aje Aku Nih
Hey....!! Sekarang Ana kena prepare diri untuk jarang2 balik rumah and prepare diri untuk menangguh-nangguh drama asian yang akan ada dan sedang ada sekarang ni.. Huhu.. Sekali dah terjebak dengan drama memang susah nak lupakan. Ada je drama nak tengok. Hai...

Post has attachment
Moving
Wowww... Haiii.. So now, after a long time again I make a new entry but another new entry might be so long after this because I just decided to move to another school to make a new experience and being a new hardworking student. Hoho.. Trying to be more ind...

Post has attachment
This is ukhwah
Haii.. Alright actually Ana memang dh lama tunggu nak buat entry ni since this is a very special entry for my special friendss.. Well,, it's a common things that happens to form 4 students. "Every meeting led to a parting and so it would, as long as life wa...

Post has attachment
This Year
Jadi form 4 susah gak sebenarnya.. Ana memang kalau boleh taknak ambil aliran sains tulen langsung but then I ended up in that class. Plus, the class is very cary actually. I mean the students are. Haha.. Ramai pun yang nak pindah SBP ngan MRSM. Lepas CNY n...

Post has attachment
Alhamdulillah..
Wahhh. Semalam ingat nak post entry,, tapi Ana pening kepala sangat-sangat semalam, tak jadi nak buka blog. Huhu.. So, semalam result PT3 keluar. Bayangkan,, Ana relaks sangat dari malam tu. Takut tu memanglah takut, tapi Ana macam senang lupakan yang esokn...

Post has attachment
Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week by YanieYusuf
Jom join !! Klik banner untuk join!!

Post has attachment
Giveaway Topup Percuma by Atiqah Najihah
Jom join!

Post has attachment
New Year Giveaway by MF
Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017. Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini, 14 Disember 2016 - 11 Januari 2017. KLIK BANNER UNTUK JOIN Hadiah: Grand Top Referral : RM100 Weekly Top Referral : RM20 (21hb, 28hb, 4hb) Planner x ...

Post has attachment
DECEMBER GIVEAWAY by AINUL AQMA
Another GA.. ^^ Klik banner untuk join.. 
Wait while more posts are being loaded