Profile cover photo
Profile photo
nor nazliana
856 followers -
A SWEET FAMILY PRESENT THE PAST, REVEALS THE PRESENT AND CREATEST THE FUTUR
A SWEET FAMILY PRESENT THE PAST, REVEALS THE PRESENT AND CREATEST THE FUTUR

856 followers
About
nor's posts

Post has attachment
WAKTU FISIOLOGI BADAN BERFUNGSI
🕔 5 - 7 pagi Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk buang air besar dalam waktu ini. Jika tak, penyakit  akan berkumpul. 🕖 7 - 9 pagi Wajibkan diri utk bersarapan . Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang...

Post has attachment
Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my
hai u all sihat ker pagi ni dah siap ka nak p shopping hahhhaa..shopping nohh tengah-tengah bulan apa cerita..kita tunggu gaji ni noh 19.1.2017 kita terjah web NILE.COM   macam-macam ada murah baq hang..boleh buat juling mata ooo..tak percaya ka..jom kita t...

Post has attachment
Back To School Giveaway by Abam Kie
klik banner kalau sapa nak join GA ini berlangsung dari 6 hingga 31 Januari 2017. Seramai 5 pemenang bertuah akan mendapat sekeping magnet peti sejuk dan sebuah notepad tiap seorang. Manakala peserta paling pantas dan terakhir secara automatik akan menerima...

Post has attachment
BACK TO SCHOOL GIVEAWAY
klik banner kalau nak join Senarai Hadiah :- x1 CUSTOM MADE NOTEBOOK ( Boleh order design notebook macam mana yang awak suka ) X2 READY MADE NOTEBOOK X2 CUTE MAKE UP BAG / PENCIL BOX X5 RANDOM STATIONARY FOR SCHOOL

Post has attachment
Welcoming January GiveAway
WELCOMING JANUARY GIVEAWAY Welcoming January GiveAway 07-17 January 2017 JOIN WELCOMING JANUARY GIVEAWAY : 1. Tulis entry dengan tajuk Welcoming January GiveAway 2. Like FB Page : EcaDwinkyAsha Blog 3. Letakkan link entry korang di SINI .

Post has attachment
Tak Dapat Masuk Blog yang Berdomain.Com
hai u all sihat ker hhuhuhu kenapa entah blog ana ni nak masuk blog kawan-kawan yang ada domain .com tak dapat ana menjenggah blog mereka berpusing2 dari tadi akhirnya naik seperti di bawah adakah ana sowang jer mengalaminya..aduhh aduhh aduhhh..

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded