Profile cover photo
Profile photo
puan seri
601 followers -
Well trained agent for health and beauty products to meet your daily needs.
Well trained agent for health and beauty products to meet your daily needs.

601 followers
About
Posts

Post has attachment
Infinence x Rizman Ruzaini Plain Hijab Series
[Alessia Series] She who wears Alessia is a perfect reflection of beauty in simplicity. Capturing the essence of pastel hues while accentuating the mood with a statement piece of RizmanRuzaini signature brooch, which is the essential definition of casual bu...
Add a comment...

Post has attachment
FELORA Rizman Ruzaini hijab series
[Felora Series] She who dons in Felora radiates a vibrant yet contemporary style that can be spotted from afar. With the quintessential blend of pastel hues, these delicate pieces complement every modern woman's wardrobe, making it an essential shawl for all.
Add a comment...

Post has attachment
SERYN Rizman Ruzaini hijab series
[Seryn Series] She is the symbol of wisdom with an appreciation of beauty. Artistically carries the hopes and desires of every woman; Seryn is the Cleopatra of the modern world.
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Tukar dan Beli Premium Beautiful
1st time dalam sejarah sempena projek 'Raya Bergaya' ni, mak nak open special promo untuk peminat tegar Premium Beautiful mahupun yang dah lama mengidam nak pakai tapi tak kesampaian. Istimewa untuk korang yang mempunyai satu set; • Premium Beautiful lama •...
Add a comment...

Post has attachment
Infinence X gaya koleksi raya 2018
Untuk tatapan korang semua. Mari kita rambang mata nak pilih mana satu. Ada 9 pilihan design dengan 3 warna warna pastel yang sangat cantik. Koleksi kalini sangat cantik dan sesuai digayakan bukan sahaja di pagi raya tapi majlis rumah terbuka dan juga jamua...
Add a comment...

Post has attachment
10 Soalan HOT untuk Miss Fazura
We (Sahajidah HaiO) sat down with Nur Fazura - Official to ask her 10 burning questions every entrepreneur would like to know and here's what she has to say. Oh, and for those who missed out her speech during our SMSSM Recognition event, fret not cause we'l...
Add a comment...

Post has attachment
Perlu ke berbengkung semasa berpantang?
Semasa mengandung, secara fisiologinya. Badan kita nih akan merembeskan sejenis hormon bernama 'Relaxin' dengan lebih tinggi terutamanya pada minggu ke 14 dan penghujung kandungan. Apa fungsi Relaxin ni? 1. Meningkatkan kadar pengepaman darah oleh jantung (...
Add a comment...

Post has attachment
9 Checklist Barang Wajib Ada Semasa Berpantang
Selepas proses kehamilan yang panjang dan proses kelahiran yang menakjubkan, inilah masa yang ditunggu tunggu oleh para ibu untuk berehat bagi proses membaik pulih kesihatan dalaman dan luaran. Tempoh berpantang ini adalah sangat penting bagi memastikan kes...
Add a comment...

Post has attachment
Kfry Urban Korea IOI Putrajaya
Finally dapat jugak merasa Korean Food nih. Actually kalau korang walk in kan, memang ramai gile orang queue. Tak kiralah weekend ke weekdays ke sama saja. Tapi masa mak pergi nih malam minggu. Memang ramai jugaklah. Nak rasa punya pasal, sanggup mak beratu...
Add a comment...

Post has attachment
G8unity Power Up Seminar
Dari Facebook, Instagram sampailah ke blog. Hari hari mak cakap pasal G8UNITY nih tau. Biar sampai lekat kat kepala korang. Hikhik Actually mak bukan apa, tanak korang confuse dan terpedaya. Bila korang berniat nak memulakan bisnes ataupun ada orang berkong...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded