Profile

Cover photo
Nur Alia Farhana
Works at Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia
Attended Sekolah Menengah Kebangsaan Syeikh Abdul Ghani
Lives in Bidor, Perak
16 followers|169,340 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
W-day : Latest Update
Assalamualaikum Tinggal lagi sebulan lebih sebelum majlis
pernikahan aku berlangsung. insyaAllah, kalau masih dipanjangkan
jodoh dan dimurahkan rezeki, majlis akan berlangsung seperti yang dirancang. Apapun,
siapalah kita untuk menentukan kelangsungan sesua...
 ·  Translate
Assalamualaikum Tinggal lagi sebulan lebih sebelum majlis pernikahan aku berlangsung. insyaAllah, kalau masih dipanjangkan jodoh dan dimurahkan rezeki, majlis akan berlangsung seperti yang dirancang. Apapun, siapalah kita u...
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
W-day : Bunga Corsage
Assalamualaikum Yoww!! Announcement weh!! Bunga Corsage ku dah siap.. yeyy alhamdulillah. 50 kuntum kesemuanya, abang aku mintak tambah lagi 50 tapi aku macam.. "err...cukup kot 50 yang dah siap tu" Gitu! Malas nak buat bebanyak, ouhh ramai ke yang nak paka...
 ·  Translate
Assalamualaikum Yoww!! Announcement weh!! Bunga Corsage ku dah siap.. yeyy alhamdulillah. 50 kuntum kesemuanya, abang aku mintak tambah lagi 50 tapi aku macam.. "err...cukup kot 50 yang dah siap tu" Gitu! ...
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
E-day : Zandra Sweetkurung Untuk Di LETGO
Zandra kurung (mint green) From sweetkurung Size S Time beli RM230 Nak letgo Harga : RM180 include postage * Nak letgo baju ni.. pakai sekali je time tunang November tahun lepas! * Check measurement ea! Baju saya size S :) Berminat inbox saya pleaseeeee.. f...
 ·  Translate
Zandra kurung (mint green) From sweetkurung Size S Time beli RM230 Nak letgo Harga : RM180 include postage * Nak letgo baju ni.. pakai sekali je time tunang November tahun lepas! * Check measurement ea! Ba...
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
W-day : Latest Update
Assalamualaikum Tinggal lagi sebulan lebih sebelum majlis
pernikahan aku berlangsung. insyaAllah, kalau masih dipanjangkan
jodoh dan dimurahkan rezeki, majlis akan berlangsung seperti yang dirancang. Apapun,
siapalah kita untuk menentukan kelangsungan sesua...
 ·  Translate
Assalamualaikum Tinggal lagi sebulan lebih sebelum majlis pernikahan aku berlangsung. insyaAllah, kalau masih dipanjangkan jodoh dan dimurahkan rezeki, majlis akan berlangsung seperti yang dirancang. Apapun, siapalah kita u...
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
the Adhalia : Brooches
Assalamualaikum.
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
Tutorial : Bunga Tisu / Bunga Pom Pom
Biar gambar yang tunjuk cara. Happy trying. Kbai.
 ·  Translate
Biar gambar yang tunjuk cara. Happy trying. Kbai.
1
Add a comment...
Have her in circles
16 people
Siti Farah Diana bte Razak's profile photo
muhammad taufik's profile photo
jieja sophilliea's profile photo
Anna Zue's profile photo

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
W-day : senarai semak
Assalamualaikum {wa'alaikumussalam} w-day my check list {make your own please} MyNikah {akan diuruskan pada bulan Februari} Borang nikah - belum Ujian saringan HIV - belum Kad Pengenalan berserta salinan - belum Sijil kursus pra-perkahwinan berserta salinan...
 ·  Translate
Assalamualaikum {wa'alaikumussalam} w-day my check list {make your own please} MyNikah {akan diuruskan pada bulan Februari} Borang nikah - belum Ujian saringan HIV - belum Kad Pengenalan berserta salinan - ...
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
Let go Kasut
Assalamualaikum Nak let go kasut flat.. sebenarnya sayang sangat nak lepaskan tapi apakan daya, jejari kaki aku kembang sangat kot.. hehe.. history of this shoe.. aku penah pakai sekali je pegi ke ofis, lepas tu, mak serik nokkk, sakit kaki.. sakit kaki.. t...
 ·  Translate
Assalamualaikum Nak let go kasut flat.. sebenarnya sayang sangat nak lepaskan tapi apakan daya, jejari kaki aku kembang sangat kot.. hehe.. history of this shoe.. aku penah pakai sekali je pegi ke ofis, lepas tu, mak serik n...
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
W-day : Takmo bilik pengantin
Assalamualaikum. Semalam aku dan kawan bersembang-sembang sampai larut malam. One of the topics, semestinya berkenaan majlis aku yang bakal berlangsung nanti. Sembang punya sembang. Tetiba kawan aku tanya soalan yang lebih kurang camni, "bilik pengantin ko ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
The Adhalia : Prom Night Sash
Assalamualaikum Nak share brooch yg aku sempat buat minggu lepas, tak banyak pun.  Mesin gelek aku demam, tunggu masa je nak hantar ke bengkel kat Melaka :) Tu je. Sedih kan. Tapi takpe. Ade hikmah nyer. Redha Back to the post's title PROM NIGHT SASH reques...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
The Adhalia : Bunga Yoyo & Ribbon Bows
Assalamualaikum. Nah! Cuci mata tengok deretan bunga yoyo & ribbon bows yang aku dah siapkan dengan bergayanya. Alhamdulillah lega hati ni dapat siapkan tempahan on time. Dapat plak customer yang tak fussy, memang membahagiakan segenap sanubari aku. Buat ke...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nur Alia Farhana

Shared publicly  - 
 
InstaShop : Muslimah Attire
Assalamualaikum F R E E {dah setel check fail baru, dah tak perlu rushing buat kerja } Baru boleh blogging! Bak kata blogger terkemuka, O U H berhabuk blog titeww! Ohoho! Hari ni nak share tempat shopping Tapi sebelum tu nak remind kat sume, ni bukan tempat...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
16 people
Siti Farah Diana bte Razak's profile photo
muhammad taufik's profile photo
jieja sophilliea's profile photo
Anna Zue's profile photo
Education
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Syeikh Abdul Ghani
    2004
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
Work
Employment
  • Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Bidor, Perak
Links
Contributor to